Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 11. 2013,
17.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sabina Remar Ajda Smrekar

Petek, 8. 11. 2013, 17.18

8 let

Sproščeno in elegantno v pravih odmerkih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Teden je pri koncu, zato zopet preverjamo, katero domačo zvezdnico ste kot najbolje oblečeno izbrali vi, bralci.

Glasovanje je pokazalo, da ste bili zelo enotni in v zavidljivem odstotku glasov kot najbolje oblečeno izbrali Sabino Remar, drugo mesto je zasedla Ajda Smrekar, medtem ko Tini Marinšek z glasovi niste bili naklonjeni.

Tina Marinšek

"Glede na to, da Tino spremljam, odkar je resneje stopila na slovenske odre, lahko povem , da je njen stil res samosvoj, unikaten in zanimiv. Tale ni ravno med tistimi najbolj uspešnimi, a vsekakor zasluži pohvalo za izvedbo, res je podpisana z njenim imenom. Čepica ni najbolje sklenila vse podobe. Zato že čakam na novo opravo," je o modni kombinaciji povedala stilistka Barbara Plavec Brodnjak, ki nam vsak teden priskoči na pomoč s svojim poznavanjem smernic in pravil modnega kombiniranja oblačil.

Ajda Smrekar

"Čist, sproščen in zelo zapeljiv stajling, ki ga odlično dopolnjujeta nagajiva pričeska in nakit. Všeč mi je preprosta, lepo padajoča bluza z izjemno lepim izrezom. Džins hlače so ravno prav ozke oziroma široke, nekoliko zdelan videz pa je ravno prava protiutež sterilnemu zgornjemu delu. Hudo dobro!" je svoje navdušenje in razloge zanj opisala stilistka.

Sabina Remar

"Lahko bi jo postavili v katerokoli prestolnico in bila bi opažena. Ne bom se spuščala v podrobnosti, ali je to krzno ali ne, dejstvo je, da je videti dobro. Velika torba ji pristaja, kot bi bila narejena samo zanjo. Kombinacija sproščenega in elegantnega v pravih odmerkih. Sabina je absolutno moja zmagovalka tega tedna." Zmagovalka tega tedna je tako Sabina Remar, ki je naredila vtis na vas, bralce, in tudi na stilistko, ki sicer iz dneva v dan skrbi, da so voditelji in voditeljice oddaj na Planet TV kar najbolje oblečeni.

Ne spreglejte