Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Sreda,
22. 5. 2013,
12.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

rdeča preproga Cannes Sharon Stone

Sreda, 22. 5. 2013, 12.33

8 let

Spektakularna vrnitev Sharon Stone in njenega dekolteja

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Kraljica rdeče preproge je bila nedvomno Sharon Stone, ki je po nekaj grdih modnih kiksih v zadnjem času končno našla pravo pot.

Hollywoodski glamur na rdeči preprogi v Cannesu se nadaljuje. Tokrat so si mesto na modnem prestolu zaslužile Sharon Stone, Kylie Minogue, Jessica Chastain in Petra Nemcova.

Končno pohvalno seksi Sharon Stone je spet dokazala, da je ženska s pravimi atributi. Postavna igralka je kar sijala pred objektivi. Njena sinje modra obleka se je lepo prilegala njenemu fantastičnemu telesu in se kar konkretno odprla v predelu dekolteja.

Svoj mladostniški videz je poudarila s preprosto pričesko, popestrila pa ga je z zelo razkošnim nakitom.

Jessica z verižico legendarne Elizabeth Taylor

Rdečelasa igralka je izbrala zelo preprosto in elegantno belo obleko znamke Versace, ki je bila precej resna in zaprta, vendar je bil ves poudarek njene podobe neprecenljiva verižica znamke Bvlgari, ki je bila nekoč v lasti legendarne Eliabeth Taylor.

Jessica Chastain se je udeležila projekcije filma Kleopatra, ki letos obeležuje že 50. obletnico, in se z nakitom na svoj način poklonila umrli hollywoodski divi.

Raznovrstnost kreacij

Neverjetno seksi je bila videti Petra Nemcova. V metalni obleki oblikovalca Emilia Puccija je spominjala na samozavestno ledeno kraljico.

Prav tako v obleki Emilia Puccija je bila tudi manekenka Jessica Hart, ki je v njej sijala v vsej svoji ženstvenosti. Močna rožnata barva je lepo poudarila njeno polt, visok razporek pa njeno krasno dolgo nogo.

Miniaturna avstralska pevka Kylie Minogue je svoje čudovite noge sicer prekrila, vendar je njena razkošna bela obleka Roberta Cavallija zelo nežno poudarila tisto, kar je na njej najboljše.

Za bolj drzni videz se je odločila Barbara Pavlin, ki se je po rdeči preprogi sprehodila v hlačnem kostimu črne barve, pod katerega je oblekla prosojno srajco. Seksi in zapeljiva!

Manekenka Erin Heatherton je za svoj debi v Cannesu oblekla lahko toaleto Roberta Cavallija, v kateri je delovala zelo resno in šik.

Lara Lieto, dekle igralca Adriena Brodyja, je blestela v zlati in oprijeti obleki Elieja Saaba, ki pa nikakor ni pokvarila njene mile lepote.

Ne spreglejte