Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 11. 2013,
15.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

mis Universe lepotno tekmovanje lepota izbor

Torek, 5. 11. 2013, 15.20

8 let

Škandal na izboru Miss Universe: zmagovalka bo Britanka, Slovenke ni med najboljšimi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V Rusiji zapletom okoli izobrazbe slovenske mis Universe Nine Đurđević ne posvečajo pozornosti, saj imajo trenutno polne roke dela s škandalom, ki ga je zakuhala ena od sodnic.

Lepotni izbor za mis Universe, katerega veliki finale pričakujemo v soboto zvečer, je zaradi socialnega omrežja Instagram pretresel verjetno največji škandal do zdaj. Ena od sodnic lepotnega izbora je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije deklet, ki naj bi veljale za favoritinje, z mis Universe Velike Britanije Amy Willerton na čelu. Sledijo ji še misice iz Španije, Poljske, Ukrajine, Venezuele in Rusije. A kako je do objave sploh prišlo?

Sodnica Elena Semikina, kanadska lepotica, ki je naziv mis Universe Kanade nosila pred tremi leti, pozneje pa postala filmska producentka in igralka, naj bi favorizirana dekleta s fotografijami vred objavila kar na svojem profilu na Instagramu in tako izdala nekaj najbolj vročih mest štiri dni pred finalom, obenem pa kot zmagovalko izbora objavila prav britansko predstavnico Amy. Sicer na spletni strani izbora še niso razložili, kako naj bi podatki prišli v javnost, stran missoslogy.com pa poroča, da gre za avtentične podatke o točkovanju deklet iz preteklih ocenjevalnih izborov, ki sicer proti finalnemu večeru tvorijo večji del ocene. Dogajanje, ki ga spremljajo tudi tuji mediji, so poznavalci lepotnih tekmovanj že označili za škandal, ki ga na izboru za mis Universe še ni bilo.

Amy Willerton, že uveljavljena britanska manekenka, zmagovalka šova, ki ga je vodila Katy Price, sicer že od vsega začetka velja za favoritinjo tekmovanja, saj ima z manekenskim delom in pojavljanjem v medijih tudi veliko izkušenj. Bila je tudi voditeljica na eni od televizij s programom, namenjenim izključno modi. Za mis Universe Velike Britanije 2013 so jo okronali 8. junija. Naše Nine Đurđević, kot je videti na seznamu, v izboru najboljših žal ni.

Ne spreglejte