Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
21. 11. 2017,
16.06

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,40

2

Natisni članek

Rihanna Fenty Beauty izum Time mejkap ličila

Torek, 21. 11. 2017, 16.06

6 let, 4 mesece

Rihannino linijo mejkapa razglasili za izum leta 2017

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,40

2

Rihanna, Fenty Beauty | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Kot kaže, Rihanna ne obvlada samo glasbe, ampak tudi svet lepote. Potem ko je septembra letos izdala kolekcijo ličil s svojim podpisom, jo je revija Time zdaj vključila na seznam 25 najboljših izumov leta 2017.

Zvezdnica si je svoje mesto na seznamu najboljših izumov leta 2017 po izboru revije Time zagotovila z zelo široko barvno paleto ličil, saj se je s tem poklonila dekletom vseh ras. Njena kolekcija vključuje kar 40 različnih odtenkov podlag.

Veliko znamk ličil namreč še vedno ne ponuja dovolj širokega izbora barvnih podlag za ličenje. Kim Kardashian so ravno zaradi tega letos močno kritizirali, saj njena nova linija KKW Beauty ni ponujala dovolj različnih kožnih odtenkov.

Kylie Jenner s svojo linijo ličil v letu in pol zaslužila skoraj pol milijarde

Pohvalo revije Time si je Rihanna zaslužila s 40 odtenki podlag za ženske vseh ras. | Foto: Getty Images Pohvalo revije Time si je Rihanna zaslužila s 40 odtenki podlag za ženske vseh ras. Foto: Getty Images

Rihanna je s Fenty Beauty (Fenty je njen priimek, op. p.) zadovoljila ogromno množico žensk, ki so se ji takoj po lansiranju kolekcije zahvaljevale na družbenih omrežjih, saj so končno našle primeren odtenek za svojo kožo.

"Zelo pomembno je bilo, da se lahko s to znamko poistoveti čisto vsaka ženska," je pevka povedala za Time. Dodala je, da je bila sama stoodstotno vključena v ustvarjanje linije, ki jo je razvijala s pomočjo podjetja Kendo. Fenty Beauty poleg podlag vključuje še osvetljevalce, bronzerje, rdečila in bleščila, Rihanna pa je zagotovila, da se bo linija ves čas nadgrajevala.

Ravno v teh dneh na trg pošilja rdečo šminko:

 

@badgalriri showing us how to be a #STUNNABITCH. Get #STUNNA Lip Paint on 11/23 at @sephora and @harveynichols 💋

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on

Med naj izumi tudi iPhone X in hidžab za šport

Revija Time, ki vsako leto sestavi izbor 25 najboljših izumov, pregleda na stotine novosti z vsega sveta, preden objavijo seznam.

Poleg Rihannine linije mejkapa so nanj uvrstili še "pametnejši pametni telefon" iPhone X, Nikejev hidžab za športne aktivnosti, prvi "ljudski" model električnega avtomobila tesla 3 in tudi pametno zapestnico za dojenčke Bempu, ki pomaga staršem pri lažjem prepoznavanju simptomov bolezni.

Celoten seznam letošnjih najboljših izumov si poglejte tukaj.

Ne spreglejte