Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 3. 2013,
8.12

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Rihanna MAC ličila

Petek, 1. 3. 2013, 8.12

8 let, 2 meseca

Rihanna še z linijo ličil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Zvezdnica se je po predstavitvi njene prve linije oblačil na tednu mode v Londonu odločila še za linijo ličil, ki jih je ustvarila skupaj s kozmetičnim velikanom MAC.

Potem ko so bili nekateri nad njeno kolekcijo oblačil, ki jo je oblikovala za blagovno znamko River Island, navdušeni, spet drugi pa nekoliko bolj kritični, se je pevka odločila še za vstop v svet ličil.

Petindvajsetletna lepotička Rihanna je s kozmetičnim velikanom MAC sklenila pogodbo za kar štiri linije izdelkov. Njena kozmetike bo nosila ime RiRi <3 MAC.

Vsi štirje izdelki bodo v MAC-ovih trgovinah na voljo do konca leta, med prvimi pa boste v tujini maja lahko že preizkusile šminko, ki so jo poimenovali RiRi Woo. Rihanna je navdih črpala pri njenem najljubšem MAC-ovem odtenku šminke ruby woo.

Zvezdnica je v enem izmed intervjujev povedala, da ko gre za ličenje, da je njena prva izbira vedno njihova kakovostna kozmetika. Za podjetje pa je to, kljub številnim sodelovanjem s slavnimi osebami, prvič, da so z eno osebo ustvarili več projektov.

Ne spreglejte