SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Revolucionarni serum, ki je navdušil znane Slovenke

LUX
Oglasno sporočilo

Must have poletni izdelek za ultra dolge trepalnice in zapolnjene obrvi!

V trendu je naravni videz, zato to poletje pozabite na umetne trepalnice in tako ali drugače narisane obrvi. Tudi na našem tržišču pa je na srečo na voljo revolucionarni serum za rast trepalnic in obrvi, ki je že navdušil številne zvezdnice!

Ultra dolge trepalnice …

… so postale bolj dosegljive kot kadar koli prej! Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash namreč že v od 2 do 4 tednih vidno podaljša, zgosti in priviha vaše trepalnice, hkrati pa preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje. Za razliko od umetnih trepalnic, ki lahko poškodujejo vaše naravne, ali celo povzročijo izpadanje trepalnic, se ob nanosu seruma Lux-Factor ustvarja tanek zaščitni sloj, ki vaše trepalnice ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Učinkovine v Lux-Factor Eyelash serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša in lahko zraste dlje kot običajno ter je tudi bistveno bolj elastična.

LUX

Naravni serum, ki NI testiran na živalih

Serum Lux-Factor Eyelash je bil testiran na 4000 uporabnicah, rezultati pa so med drugim pokazali, da se ob redni uporabi trepalnice podaljšajo kar za 25 %, gostota pa poveča tudi do 85 %. Trepalnice po nekaj tednih prav tako potemnijo za 2 odtenka in na tak način ustvarjajo mejkap efekt brez uporabe maskare.

Za bujne obrvi

Serum, ki je primeren tudi za najbolj občutljive oči, saj je popolnoma brez stranskih učinkov, pa enako uspešno pospešuje tudi rast obrvi. Z barvico ali japonskim vrisovanjem se je skoraj nemogoče izogniti izumetničenemu videzu, serum pa preprosto nanesete na dele, kjer vam obrvi ne rastejo, in na tak način ohranite njihovo prvotno obliko.

Lux-Factor Eyelash navdušil tudi zvezdnice!

LUX

 

Nina Šušnjara, modna oblikovalka

"Že od nekdaj so mi všeč dolge trepalnice in bolj goste obrvi, zato sem vesela, da sem končno odkrila izdelek, ki mi na naraven način pomaga do želenih rezultatov. Ko na trepalnice nanesem še maskaro, so te videti skoraj enkrat daljše!"

 

 

 

 

 


LUX

 

Nadiya Bychkova, plesalka in manekenka

 

"Po 2 tednih uporabe seruma za trepalnic LuX-Factor so že vidni prvi rezultati. Sem zelo navdušena, gotovo bom nadaljevala z uporabo in kot kaže, umetnih trepalnic ne bom več potrebovala niti na odru!"

 

 

 

 

 

 


Lux Iris Mulej, manekenka

 

"Serum ne draži oči, je zelo priročen in po rednem nanašanju zjutraj in zvečer, sem kmalu opazila razliko. Škoda, da ga nisem odkrila že prej. Koliko denarja in časa bi prihranila na mejkapu. Zdaj sem lahko na revijah in dogodkih brez umetnih trepalnic, saj so se mi že po enem mesecu uporabe Lux-Factor seruma trepalnice obnovile. Bolj goste in daljše so ter močne, kot bi bile umetne ... Serum povsod nosim s seboj."

 


 

LUX Natalija Verboten, pevka

 

"Že od nekdaj so mi izredno všeč goste in dolge trepalnice, saj se mi zdi, da dajejo obrazu tisto piko na i. Čeprav Lux-Factor Eyelash serum uporabljam manj kot mesec dni, že vidim njegovo učinkovitost – trepalnice so se že zgostile, so daljše, temnejše … in to brez pekočega, dražečega občutka v očeh. Komaj čakam, da vidim nadaljnje rezultate!"


Podaljšajte svoje trepalnice in zapolnite obrvi tudi vi!

Če bi serum za rast trepalnic želeli preizkusiti tudi vi, imate zdaj odlično priložnost! Na Lux-Factor.com ali prek brezplačne telefonske številke 080 64 69 ga lahko namreč naročite po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom!

LUX

100 % naravni serum (3 ml), ki zmore VSE:

• podaljša, zgosti in priviha vaše naravne trepalnice

• preprečuje lomljenje in izpadanje trepalnic

• trepalnice ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi

• deluje tudi na obrveh

• uporaba mogoča tudi sočasno z umetnimi trepalnicami, ki oslabijo naravne

Klik za naročilo: Lux-Factor.com

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin