Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 9. 2014,
21.12

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

mis Slovenije tekmovanje lepota lepotno tekmovanje Slovenija finale Ljubljana

Torek, 9. 9. 2014, 21.12

7 let, 12 mesecev

Predstavljamo finalistke Miss Slovenije 2014 (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Jutri zvečer se bo v prestolnici v boju na vse ali nič pomerilo 14 lepotic, 14 finalistk lepotnega tekmovanja Miss Slovenije 2014.

Leto dni je naokoli in čas je, da aktualna mis Slovenije Maja Cotič, temnolasa lepotica z Mirna pri Novi Gorici, preda svojo lento in naziv. In prav zato že teden dni 14 lepotic iz vse Slovenije pod okriljem organizatorjev in strokovnjakov pridno vadi za jutrišnji veliki finale, na katerem bo postalo znano, katera bo nasledila simpatično Majo. Na Planet Siol.net smo zbrali fotografije vseh 14 finalistk v kopalkah, da boste lahko tudi sami izbrali svojo favoritko. Preberite več o lepoticah in si oglejte njihove seksi fotografije, lahko pa nam tudi zaupate, katera je vam najbolj všeč. Lepotice je za fotoobjektiv uredila stilistka projekta Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy.

Dekleta se predstavijo Dekleta smo prosili, naj se nam v nekaj stavkih predstavijo, saj boste tudi tako lahko izvedeli kaj več o tisti, ki vam je najbolj pri srcu. S klikom na fotografije pa si jih oglejte tudi v kopalkah:

Julija Bizjak

Dvajsetletna Julija Bizjak iz Lesc tekmuje pod številko 1. Po uspešno končani ekonomski gimnaziji se zaradi posebnih okoliščin ni mogla vpisati na fakulteto. Zato se je v tem letu osredotočila na svojo osebnostno rast in pridobivanje izkušenj na različnih področjih življenja. V prostem času se posveča manekenstvu, športnim aktivnostim in druženju s prijatelji. Njen življenjski moto je: "Vse se zgodi z razlogom!"

Pia Livk

Pia Livk je stara 20 let in prihaja iz Hrastnika. Študira na fakulteti za varnostne vede v Ljubljani. Rada teče, igra odbojko in uživa v spoznavanju novih dežel in kultur. V prostem času se najraje druži s prijatelji in družino, ti ji vedno stojijo ob strani. Upa, da bo tudi po končanem tekmovanju svojo pot nadaljevala v modnih vodah.

Sanela Jolić

Sanela Jolić prihaja iz Borovnice, stara je 24 let. Dela v trženju oziroma kot zavarovalna agentka, pri tem delu pa je po svojih besedah zelo uspešna. Delo z ljudmi jo zelo veseli, vedno je pripravljena na nova poznanstva, izzive in nova doživetja. V prostem času se rada posveti modi in plesu. Pravi, da je to njen svet, ki jo spremlja že od rojstva.

Sanja Bencuz

Prihaja iz Litije. Stara je 24 let. Do končane srednje zdravstvene šole ji je ostalo še nekaj izpitov. Zelo rada ima živali. Rada se druži s pozitivnimi ljudmi, hodi po nakupih s prijateljicami, potuje in se razvaja v kozmetičnih salonih. Obožuje snemanja, fotografiranja in hojo po modni brvi.

Špela Sojer

Špela Sojer zase pravi, da je navihano in nasmejano dekle. Stara je 22 let, živi v Notranjih Goricah. Špela je vizažistka, v prostem času rada riše, šiva in hodi v fitnes.

Katja Mihelčič

Enaindvajsetletna Katja prihaja iz Lukovice. Po naravi je zelo pozitivna, delovna in ustvarjalna. Zaveda se, da se s trdim delom pride daleč, vsak cilj pa se ji lahko izpolni, če le brezpogojno verjame vanj. Svoj prosti čas večinoma nameni ustvarjanju: najpogosteje piše glasbo, poje in igra klavir. Sprosti se s sprehodom v naravo ali meditacijo.

Urška Erman

Urša je stara 20 let in živi v Domžalah. Je pozitivna do ljudi okoli sebe, rada jih spravi v smeh. Zelo rada navezuje stike. V prostem času uživa v družbi svojih prijateljev. Urša obožuje glasbo in sproščene večere z veliko smeha.

Ajla Kovač

Ajla Kovač je doma z Jesenic, stara je 19 let. Letos je končala šolanje na Srednji šoli Jesenice, smer ekonomski tehnik. Šolanje bo nadaljevala na fakulteti za organizacijske vede, študirala bo menedžment in organizacijo. Med prostim časom igra v gledališču, ustvarja svoj nakit, piše roman v duhovni smeri in se ukvarja z manekenstvom.

Anja Kragelj

Anja Kragelj živi v Štorah. Je študentka 1. letnika Fakultete za elektrotehniko Univerze v Mariboru. Kljub napornemu študiju poskuša biti kar najbolj aktivna v celjski regiji kot promotorka različnih podjetij. Na finale tekmovanja se je pripravljala tudi s svojim osebnim trenerjem, v preteklosti pa je trenirala atletiko, tek na dolge proge, ples in aerobne vaje. Anja je aktivna članica humanitarnega društva v Celju.

Anja Mihelič

Anja je stara 21 let in prihaja iz Domžal. Ker ima zelo rada otroke, študira na pedagoški fakulteti v Kopru na smeri predšolska vzgoja. Že od tretjega leta se ukvarja z različnimi zvrstmi plesa (jazz balet, show dance in orientalski ples). Rada potuje in si ogleduje znamenitosti sveta. Vedno se trudi ostati nasmejana, saj se njen življenjski moto glasi: "Vse se zgodi z razlogom."

Anja Jenko

Anja Jenko prihaja iz Ilirske Bistrice. Oktobra bo dopolnila 21 let. Devet let je plesala balet, v otroštvu pa je igrala violino. V življenju se najraje ukvarja s športom, rada teče in pleše. Zanima jo tudi kozmetika.

Urška Štokelj

Devetnajstletna Primorka iz Nove Gorice skozi razmeroma kratko življenje spoznava, da obzirnost, skeptičnost in razmišljanje s svojo glavo pomagajo pri njegovi kakovosti, vendar pazi, da je ta začinjenost njene osebnosti ne zavede, saj je sicer nasmejana do ušes in na svet gleda optimistično. Za dobro počutje se ukvarja s plesom, zdravje in lepo postavo ohranja z rednim tekom, z branjem pa najde notranji mir.

Kaja Vrbnjak

Dvajsetletnica prihaja iz okolice Ptuja. Njen prosti čas je športno obarvan, saj se poleg fitnesa že 11 let ukvarja z borilnimi veščinami, natančneje s karatejem. Študira ekonomijo, v prihodnosti se vidi kot uspešna podjetnica. Obožuje kuhanje in z veseljem preizkuša nove recepte, s katerimi razvaja domače in prijatelje.

Marisa Višnić

Marisa Višnić ima pri svojih 22 letih možnost, da se nam predstavi kot lepotna tekmovalka, študentka medijskih komunikacij ter ljubiteljica umetnosti in živali. Na svet gleda z optimizmom, ki ga ohranja z radovednostjo in vedoželjnostjo. V življenju bo izpolnila svoje cilje in pri tem osrečevala sebe in prijetne ljudi, ki jih bo spoznala na tej poti. Verjame, da misli pripeljejo do dejanj ter da je v življenju pomembno ostati vztrajen, prizemljen in mladosten.

Ne spreglejte