Pravila sodelovanja v zbiranju prijav za popust za nakup nakita Lencia Tina Maze

Tsmedia, d.o.o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjem  Zlatarna Celje d.o.o., Kersnikova ulica 19, 3000 Celje (soorganizator), z namenom promocije za podjetje Zlatarna Celje d.o.o., Kersnikova ulica 19, 3000 Celje, organizira zbiranje prijav za popust za nakup Lencia Tina Maze od 7.12.2016 do vključno 15.1.2017. Zbiranje prijav poteka na mediju SIol.net (www.siol.net).

S temi pravili in pogoji organizator določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v zbiranju prijav.

Kdo lahko sodeluje?

V zbiranju prijav lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova http://www.siol.net ter se prijavijo za sodelovanje v zbiranju prijav.

S prijavo udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja v zbiranju prijav in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Način sodelovanja

Udeleženec lahko sodeluje pri zbiranju prijav tako, da se prijavi in vpiše zahtevane podatke.

Z oddajo podatkov se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek in e-mail (v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci navedejo v prijavi, posredujejo organizatorju in soorganizatorju ter se strinjajo, da se njihovi podatki (ime, priimek) objavijo na spletni strani organizatorja  www.siol.net.

Pri prijavah  sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja zbiranja podatkov pravilno izpolnijo prijavnico in pripišejo podatke: ime, priimek in e-poštni naslov.

Pri zbiranju prijav se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijavnice.

Obveščanje in prevzem nagrade

Vsi sodelujoči, ki bodo pravilno oddali svoje podatke, bodo prejeli kupon za 15-odstotni popust, ki ga lahko vnovčijo za nakup nakita Lencia Tina Maze v spletni trgovini  Zlatarne Celje (https://store.zlatarnacelje.si/products.asp?art=tina-maze&bz=&bz_kolekcija=&bz_serija=&pricerange=&material=&orderBY=S&numResults=999999&con=50-87&lang=si). Popust lahko vnovčijo do 15.1.2017.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem pri zbiranju prijav udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tem zbiranju prijav, vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja in zbirko uporabnikov soorganizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o zbiranju prijav, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja in soorganizatorja ter pošiljanje dnevnega elektronskega časopisa. Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov ter preko telefonske številke in SMS/MMS sporočil na navedeno telefonsko številko; pri čemer gre lahko za obveščanje o novostih ter trženje blaga in storitev, ki jih ponuja organizator in soorganizator, kot tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane z organizatorjem. Organizator se zaveže, da v razmiku 30 dni ne bo poslalo več kot 7 elektronskih sporočil in ne več kot 4 SMS-/MMS sporočil komercialne narave tretjih oseb. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošiljata organizator in soorganizator. Vsa prejeta SMS sporočila so brezplačna.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja in soorganizatorjev kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način:

  • odjavo od prejemanja elektronskih sporočil udeleženec uredi s klikom na povezavo »Odjava«, ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila.
  • Udeleženec lahko kadarkoli zahteva, da soorganizator ne sme več uporabljati njegovih osebnih podatkov za zgoraj navedene namene, in sicer tako, da kontaktira soorganizatorja.

Udeleženec organizatorju in soorganizatorju dovoljuje, da do preklica vodita, vzdržujeta in obdelujeta zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator in soorganizator zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator in soorganizator zbiranja prijav se obvezujeta, da bosta s posredovanimi podatki ravnala skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator in soorganizator bosta uporabljala posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Končne določbe

Organizator zbiranja prijav ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju zbiranja prijav. Organizator zbiranja prijav ne odgovarja za morebitno škodo.

Udeležencem zbiranja prijav sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu advertorial@tsmedia.si .

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z zbiranjem prijav in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s tem zbiranjem prijav ter z njo povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Organizator zbiranja prijav lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo zbiranja prijav, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila zbiranja prijav so dostopna na spletni strani na www.siol.net

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano