Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 9. 2018,
7.44

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek depilacija

Ponedeljek, 17. 9. 2018, 7.44

5 let, 7 mesecev

Poslovite se od razdražene kože in vraščenih dlak

Oglasno sporočilo

Glede na to, da se je leta borila z vraščenimi dlakami in razdraženostjo, ki jo je povzročala depilacija, Maja Prek najbolje ve, kaj večina žensk prestaja med odstranjevanjem dlak. To 29-letno dekle je vso mladost iskalo rešitev za odstranjevanje dlačic. Želja po gladkih in lepih nogah jo je spodbudila, da končno najde rešitev. Maja je v svojem boju vztrajala in zdaj odstranjuje dlačice na neboleč način ter se ne obremenjuje več s pordelostjo, mozoljčki in vraščenimi dlačicami, ki ostajajo po depilaciji. Končno ji ni več treba skrivati svojih nog pod kavbojkami.

Noge | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Upamo, da bo njena zgodba pomagala vsem tistim, ki se želijo znebiti dlak brez razdraženosti in vraščanja, mislijo pa, da je to nemogoče.

V: Kaj je bila prelomna točka, ki te je spodbudila, da poiščeš novo rešitev za odstranjanje dlak?
Maja: Lani sem morala operirati vraslo dlako. Težave z vraščenimi dlakami so me mučile, odkar sem začela odstranjevati dlake. Lansko leto pa sem imela prvo operacijo. Letos se mi je stvar ponovila. Dlaka se mi je vrasla na istem mestu in naredil se je ogromen čir, ki ga je bilo treba ponovno operirati. To ni boleča operacija, vendar je zelo neprijetna, težava pa se ponavadi vrne in zahteva ponovno intervencijo. Strah me je bilo, da bom morala vse življenje operirati vrasle dlake, saj sem jih imela po vsem telesu. Tako grozno je bilo, da sem celo poleti večinoma nosila hlače. Danes ne nosim več hlač, ni mi več treba skrivati svojih nog, saj imam končno popolne in lepe noge.

V: Katere metode depilacije si uporabljala prej?
Maja:
Katerih nisem! Seveda sem uporabljala brivnike, ki so povzročili iritacijo in pordelost, dlake pa so takoj zrasle nazaj. Potem sem slišala za fotoepilacijo in se takoj odločila, da jo preizkusim. Vendar po petih ali šestih tretmajih, ki so bili zelo boleči, nisem opazila nikakršnih rezultatov, stran pa sem vrgla kup denarja. Ko sem že mislila, da mi nič ne more pomagati, sem odkrila način, ki dobesedno "uniči" dlake brez iritacije, bolečin in vraščanja. Spoznala sem, da imam lahko lepe in gladke noge, in nič več me ni moglo ustaviti.

Star Silk | Foto: V: Katero metodo za neboleče odstranjevanje dlak in preprečevanje njihovega vraščanja si odkrila?
Maja: Odkrila sem blazinico Star Silk Prostvar, ki me je rešila. Ko sem jo prvič uporabila in videla, da ne povzroča iritacije, sem bila popolnoma osupla. Ko sem videla, da mi dlake zelo počasi rastejo in se ne vraščajo, pa sem bila presrečna. Še naprej sem redno uporabljala to metodo depilacije. Čutila sem, da bom kmalu lahko pokazala svoje noge, samo potrpeti je bilo treba, saj so leta boja z dlakami pustila sledi na mojih nogah.

V: Nam lahko poveš kaj več o tem "čudu" Star Silk Pro?
Maja:
To je pravzaprav blazinica s kristali. Mogoče se noro sliši, ampak če ne bi bilo te blazinice, bi se še naprej mučila z dlakami, vraščanjem in razdraženostjo. Star Silk mi je pomagal, da neboleče odstranim dlačice z vseh delov telesa, in to brez razdraženosti, pordelosti in vraščanja. Vse dokler nisem začela uporabljati Star Silk Pro, sem mislila, da se bom vedno borila s temi težavami. Pred tem sem namreč poskusila vse, nič pa ni dalo takih rezultatov. Star Silk Pro sem našla na internetu in se odločila, da ga  preizkusim, čeprav me je bilo strah, da je to le še ena od številnih reklam za metode odstranjevanja dlak. Videla sem, kaj piše, in pomislila, da bi morda lahko pomagalo. Ta dan bom slavila do konca življenja!

V: Hočeš reči, da ti je prav ta blazinica pomagala, da neboleče odstraniš dlake in preprečiš vraščanje?
Maja:
 Da, točno to hočem reči (smeh, op. p.). Vem, kako neverjetno zveni, verjemite, sama sem pomislila enako. To je blazinica s kristali, ki brusijo vršičke dlak, istočasno pa izvajajo rahel piling in odstranijo zgornji, mrtvi sloj kože. Ti kristali so dovolj nežni, da ne poškodujejo kože in je ne dražijo. Po drugi strani so dovolj močni, da odstranijo mrtve celice gornjega sloja kože. Blazinico sem redno uporabljala in dlake odstranjevala le z njo. Obrestovalo se je.

Star Silk | Foto: V: Kako pogosto uporabljaš Silk Pro?
Maja: Ne tako pogosto kot takrat, ko sem se brila. S Star Silk Pro dlake rastejo veliko počasneje. Pravzaprav je dlake treba odstraniti vsakih 14 dni, kar je res super. Nasploh jih je veliko preprosteje odstraniti, tako da mi proces ne vzame veliko časa. Super je, da se lahko uporablja na vseh predelih, uporabljam ga tudi za obraz. Koža je potem tako mehka, gladka in nežna. Prvič imam tako lepo kožo in nikoli več ne bom dopustila, da moja koža postane zapuščena kot prej, preden sem začela uporabljati to blazinico.

V: Kako se je tvoje življenje spremenilo?
Maja:
Veliko srečnejša sem. Začela sem nositi oblačila, ki so mi všeč, in ni mi več treba skrivati poškodovane in razdražene kože. Na bazenu ali na plaži mi ni več treba nositi saronga, da ljudje ne bi buljili v moje razdražene noge. Zdaj normalno kažem svoje telo v kopalkah. Vse se je korenito spremenilo. Sploh nisem vedela, da lahko ena tako majhna stvar spremeni življenje. Zdaj me številne prijateljice prosijo za nasvet o negi kože in odstranjevanju dlak. Vse življenje sem se borila z vraščenimi dlakami in razdraženostjo kože. Če sem lahko jaz premagala te težave, jih lahko vsak.

V: Imaš kakšen nasvet za tiste, ki se borijo z vraščenimi dlakami, razdraženostjo in bolečinami?
Maja:
Redno si delajte piling in vaša koža naj bo vedno navlažena. Uporabljate vlažilne kreme, izogibajte pa se tretmajem kože z različnimi kemikalijami, saj jo to lahko poškoduje in naredi še bolj občutljivo. Depilacija z voskom in britje poleg dlak trgata tudi kožo, zato bi se jima morali izogibati. Namesto tega uporabljajte Silk Pro, tako se boste izognili poškodbam ter razdraženosti kože in vraščanju dlak. Jaz imam končno lepo in gladko kožo. Znebila sem se vseh tistih težav, ki jih s sabo prinašajo številne metode odstranjevanja dlak. Koža je tako negovana in s ponosom jo kažem.

Star Silk | Foto: Skrivnost učinkovitega odstranjevanja dlak in preprečevanja njihovega vraščanja je razkrita, osupli kozmetični strokovnjaki to imenujejo moderno čudo.

Po intervjuju z Majo so se oglasili številni zadovoljni uporabniki, ki so poskusili ta izdelek. Mnogi so rekli, da so odstranili dlačice brez bolečin in brez veliko truda. Na koži so prav tako izvajali krožne gibe, kot da bi delali piling. Vsi so navdušeni nad tem, da je ta metoda popolnoma neboleča.

Kot je povedala Maja: odstranjevanje dlak brez bolečin in truda je zdaj mogoče. Pomembno je, da skupaj s Star Silk Pro ne uporabljate drugih metod odstranjevanja dlak. Tako boste sčasoma popolnoma izkoreninili vrasle dlake in zmanjšali razdraženost kože

Največje prednosti izdelka Star Silk Pro za doseganje popolne in gladke kože:

  • neboleče odstranjuje dlake,
  • zagotavlja mehko in gladko kožo,
  • dela piling kože,
  • izboljša mikrocirkulacijo,
  • preprečuje vraščanje dlak,
  • ne izzove iritacije na koži.

Če želiš končati boj s prehitro rastjo dlačic, vraslimi dlačicami, razdraženo kožo in bolečino, a ne veš, kako to storiti, imamo dobre novice.

Samo za bralce tega članka distributer daje 50-odstotni popust - pod pogojem, da naročijo ZDAJ!

Namesto za 39,94 evra, kar je običajna cena izdelka, lahko danes ta izdelek za preprosto odstranjevanje dlačic dobite za SAMO 19,97 evra! Pohitite, zaloge so omejene. KLIKNI TUKAJ >> 

 

Ne spreglejte