Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 6. 2012,
12.29

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

ocenili smo Miranda Kerr

Petek, 8. 6. 2012, 12.29

7 let, 12 mesecev

Pokazati oprsje ali dolge noge, to je zdaj vprašanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tokrat v petkovi rubriki Enaka obleka, druga zvezdnica gostimo dve lepotici, ki sta si ob različnih priložnostih nadeli seksi obleko modnega oblikovalca Emanuela Ungara. Kateri je pristajala bolje?

Ko je treba lepšo izbrati med dvema lepoticama, ki sta vedno videti kot iz škatlice in za svojo postavo trdo garata, je to težka naloga. Odločilne so najmanjše podrobnosti. V enaki obleki so fotografi ujeli dve svojevrstni mladenki, vsaka od njiju blesti na svojem področju.

Avstralka Miranda ... Avstralka Miranda Kerr je manekenka in model, ki slovi po svojih velikih očeh in za marsikoga popolni postavi. Lepotica, ki šteje 32 let, je znana tudi kot nekdanje dekle igralca Orlanda Blooma, s katerim imata sinčka Flynna.

Miranda velja za modno ikono, ki je dobro videti tako v kavbojkah kot v glamuroznih večernih oblekah. To je dokazala tudi na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu, ko je na eni od večernih zabav nosila rožnato obleko italijanske modne znamke Ungaro. Mehko padajoča obleka v grškem slogu je poudarila Mirandine adute – dekolte in dolge noge –, kljub temu pa je Avstralka delovala ravno prav zapeljivo. Rožnato obleko je dopolnila z močno šminko in dodatki v svetlečih srebrnih materialih.

... ali Američanka Lea? Za enako obleko, le v drugi barvi se je nekaj mesecev prej odločila igralka Lea Michelle, ki jo poznamo iz najstniške TV-serije Glee. Temnolaska je svojo polt poudarila v oranžni različici obleke in zadela v polno.

Osemindvajsetletnica z izpopolnjenim slogom je v nasprotju z Mirando bolj razprostrla blago na ramenih in jih s tem še poudarila, bolj kot na dekolte pa se je osredotočila na razkazovanje izklesanih nog. Obleko je dopolnila z dodatki v zlati barvi in se odločila za bolj umirjen dekolte.

Čeprav sta obe lepotici odlično nosili obleko, svoj glas namenjamo Mirandi Kerr, ki je preprosti obleki dodala tisto pravo koketnost.

Ne spreglejte