Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 12. 2014,
17.23

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 5. 12. 2014, 17.23

8 let

Po korakih do petih čudovitih prazničnih pričesk (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Dočakali smo najbolj bleščavi mesec, december, ko se vabila na zabave kar vrstijo. Predstavljamo nekaj čudovitih prazničnih pričesk, ki jih lahko z malce truda ustvarite tudi v domači kopalnici.

Za posebne priložnosti se radi lepo uredimo, k skladnemu videzu pa veliko pripomore tudi elegantna pričeska. Če je tudi vaš decembrski koledar zapolnjen z zabavami vseh vrst, od formalnih na delu do norih zabav s prijatelji, vam bodo morda prav prišle ideje, kako urediti lase v pričesko, ki vam jo bodo zavidali vsi.

Pet zanimivih pričesk je izbrala mednarodno uveljavljena stilistka Sally Brooks, ki se je že trikrat okitila z nazivom londonskega frizerja leta, pred leti pa je sodelovala tudi z modnim oblikovalcem Alexandrom McQueenom.

Zavozlana kitka

Lepota se včasih skriva v majhnih stvareh. Modna in prikupna kitka je nevpadljiva, a vseeno nikogar ne pusti ravnodušnega. Primerna je za vsakdan, pa tudi za najelegantnejše večerne priložnosti. Ali kot pravi Sally: "Mali detajli običajno puščajo največji vtis. Izdelava kitke je videti zapletena, a v resnici jo oblikujemo preprosto. Dobro pristaja vsem dolžinam las, hkrati pa je obstojna ves dan."

Uglajena šestdeseta

Zaplešite v stilu šestdesetih, vaš modni dodatek pa naj bo čudovito speta pričeska, polna volumna. Sallyjin nasvet: "Pričarajte ritem šestdesetih in ga oživite z uporabo lasnih dodatkov. Za moderen videz ohranite volumen samo na predelu temena."

Čvrsta kita

Kita v slojih je preprosta za izdelavo, hkrati pa je videti dovršeno in zelo modno. Sallyjin nasvet: "Kito spletite narahlo, lase pa prej obvezno narahlo razmršite. Pričeska bo tako dihala in obenem izžarevala modno prefinjenost."

Kratko in elegantno

Vsestranska in v koraku z modo. Zakaj ne bi za spremembo izstopale? Sallyjin nasvet: "Kot vidite, niso samo dolgi lasje tisti, ki ponujajo različne možnosti za oblikovanje pričeske. Spodvijanje spodnjega dela pričeske pričara poln in modni videz paževske pričeske. Za še več volumna si drznite posegati tudi v višino."

Modni volumen

Mehko, opojno, svetleče, prefinjeno, ženstveno in polno – vse s pridihom naravnega videza. Sallyjin nasvet: "Takšen videz ne daje poudarka višini, bolj se osredotoča na širino in gibanje las, obenem pa tudi na sijaj in slojnost. Sijoče rjavolaske s to pričesko vsekakor razbijajo znani mit, da se svetlolaske zabavajo bolje od njih. Za boljšo obstojnost uporabljajte izdelke za ohranjanje barve las."

Ne spreglejte