Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 8. 2012,
11.45

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 30. 8. 2012, 11.45

7 let, 12 mesecev

Petkov modni zmenek z novimi kolekcijami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ohladitev je prišla ravno prav, da smo začeli razmišljati o tem, kaj bomo nosili jeseni in pozimi. Petkov večer je zato kot naročen za druženje z modnimi oblikovalci in tipanje za novimi kosi.

Po počitniškem premoru je torej čas za nov in svež odmerek mode in kje je najprimernejši kraj za to kot v prestolnici. V okviru dogodka Nightime Shopping Party na prvi zmenek z novimi kolekcijami z začetkom ob 19. uri vabi trgovina Koda 386, ki ponuja modo priznanih slovenskih modnih oblikovalcev – Matevža Faganela, ki ustvarja pod znamko M*Faganel, Sanje Grcić in njene Firme ter Nine Šušnjara.

Kosi z drugega tedna mode Njihove kolekcije za jesen in zimo 2012/13 smo imeli priložnost občudovati na aprilskem tednu mode v Ljubljani, zdaj pa je prišel tisti trenutek, ko bomo lahko kose, za katerimi smo vzdihovali, potipali, oblekli in jih seveda tudi kupili. To pa ne bo edina trgovina na Tavčarjevi ulici, ki je postala ena najbolj modnih v Ljubljani, saj bo dlje časa ostala odprta tudi trgovina Cute, ki ponuja pestro izbiro italijanske bižuterije in nekaj odličnih kosov slovenskih modnih oblikovalcev, kot je na primer Špela Klara Jambrek s svojo novo kolekcijo majic Digital.

Razmišljanje o novih kolekcijah S počitnic so se vrnili tudi na Križevniški ulici 5, kjer bosta od 19. ure v prostorih Squata v okviru dogodka PullOver Games svoje stvaritve pokazali dve generaciji modnih oblikovalcev. Vsekakor modne navdušenke in modni navdušenci dobro vedo, kje bodo preživeli petkov večer. Ob prijetni družbi in pogovoru o poletju, ki se počasi poslavlja. A pravi modni mački niso zato prav nič žalostni, saj jih čaka razmišljanje o novih modnih kosih. Seveda pa bosta glavna tema občudovanje slovenskega oblikovanja in izmenjava seznamov modnih želja za prihajajoče hladne mesece.

Ne spreglejte