Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 5. 2024,
14.18

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

Natisni članek

trend moda poletje pegice

Četrtek, 16. 5. 2024, 14.18

1 mesec, 1 teden

Pegice, vroči trend letošnjega poletja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70
Pegice | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pegice so trend, ki se ohranja že nekaj let, a bo letos še posebej v ospredju. Nekateri so se v preteklosti počutili manj privlačne zaradi svojih pegic, včasih so jih celo prekrivali. Zdaj je čas, da se prepustite in izkoristite ta čudoviti dodatek na svojem obrazu, saj letošnje leto prinaša spodbudne signale, ki nakazujejo priljubljenost pegic med modnimi trendi.

Izkoristite svojo naravno lepoto

Pegice so že od nekdaj simbol mladostne svežine in naravne lepote. Čeprav so nekateri morda v preteklosti nanje gledali kot na nepopolnost, pa se je trend v zadnjih letih obrnil v korist tistih, ki jih imajo. Številni modni oblikovalci in kozmetične blagovne znamke so se odločili, da bodo pegice postale del kampanj podjetij, s čimer bi spodbudili sprejemanje samega sebe in svojega naravnega videza.

Modni trend, ki se še ne poslavlja

Letošnji trendi so ponovno prinesli svežino, kar pomeni, da bodo pegice to poletje v središču pozornosti. Od modnih brvi do profilov znanih osebnosti na Instagramu – pegice so povsod. Oblikovalci ličil se poigravajo s konceptom lažnih pegic, ki omogoča takšen videz tudi tistim brez naravnih pegic. To pa ne pomeni, da naravne pegice niso več zaželene; nasprotno, zdaj so bolj v ospredju kot kadarkoli prej.

Samozavest je ključna za vsakega posameznika

Veliko ljudi se je v preteklosti zaradi pegic na obrazu počutilo nelagodno. Zdaj jim ni treba več skrbeti, saj so pegice postale velik trend. Nosijo svojo posebno lepoto in poskrbijo za naraven videz. Pomembno pa se je tudi zavedati, da resnična lepota izvira iz samozavesti in udobja v lastni koži. 

Naj vas pegice na obrazu ne motijo. | Foto: Shutterstock Naj vas pegice na obrazu ne motijo. Foto: Shutterstock

Priljubljenost pegic 

Naravne pegice so del vaše identitete, zato jih sprejmite ponosno. Namesto da se jih trudite skriti, jih poudarite z lahkotnimi ličili ali preprosto pustite, da sijejo v vsej svoji naravni lepoti. Ne dovolite, da bi vas ovirale, saj je vaša samozavest najlepši dodatek k vašemu videzu.

Leta 2024 so pegice več kot le modni dodatek, so simbol samozavesti, sprejemanja in naravne lepote. Poudarjajo jih tudi številne zvezdnice, med njimi Hailey Bieber.

Za vse tiste, ki nimate naravnih pegic

Treba je omeniti tudi ljudi, ki pegic nimajo, a si jih želijo. Brez skrbi, na obraz si jih lahko narišete sami, tako da uporabite rjav svinčnik za obrvi ali oči, ga dobro ošilite in s konico svinčnika rahlo pritisnete na obraz. To ponovite tolikokrat, dokler se vam ne bo zdelo, da imate pegic dovolj. 

Pegice bodo poživele vaš obraz. | Foto: Shutterstock Pegice bodo poživele vaš obraz. Foto: Shutterstock

Temu noremu triku so se čudili uporabniki TikToka

Na družbenih omrežjih je zaokrožil trend ustvarjanja pegic s pomočjo brokolija. Postopek je čisto preprost in ne vzame veliko časa. Na eno vejo brokolija nanesete kremni bronzer in nato z brokolijem potapkate po obrazu. S svojo strukturo bo ustvaril učinek pegic, ki vas ne bo razočaral. Pri tem je pomembno le to, da nanesete zadostno količino bronzerja. 

Preberite še:

Nega kože
Trendi Kako negovati kožo po sončenju?
bleščice
Trendi Bleščice so letos obvezen del vaše garderobe
Nara in Lucky Smith
Trendi Oblecite se kot vplivnica Nara Smith
Ne spreglejte