Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 1. 2022,
14.14

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Magistrat International EMPORIUM Hugo Boss PR članek

Petek, 28. 1. 2022, 14.14

2 leti, 2 meseca

Nova promocija Boss in Hugo s svetovnimi zvezdniki

Oglasno sporočilo

Ena od največjih modnih hiš Hugo Boss ponosno predstavlja novo promocijo za blagovni znamki Boss in Hugo s svetovnimi zvezdniki.

Boss_2 | Foto:

Promocija naznanja novo vizijo podjetja in predstavlja nov logotip blagovne znamke BOSS, ki so ga spremenili po skoraj 50-ih letih.

BOSS s sloganom #BeYourOwnBOSS uvaja novo, moderno identiteto blagovne znamke, a ostaja zvest svojemu perfekcionizmu, ki nas bo še naprej navdihoval s svojim stilom, drznostjo, edinstvenimi kroji ter visokokakovostnimi materiali.

V promociji  #BeYourOwnBOSS sodelujejo priljubljeni svetovni zvezdniki: vrhunska manekenka in zvezdnica resničnostnega šova Kendall Jenner, ameriška modela Hailey Bieber in Joan Smalls, ameriški raper Future, mednarodna TikTok zvezda Khaby Lame, korejski igralec in pevec Lee Min-ho, britanski profesionalni bokser Anthony Joshua, italijanski teniški igralec Matteo Berrettini in nemška atletinja Alica Schmidt.

Fotogalerija
1 / 8
Blagovni znamki Boss in Hugo sta vam z novo kolekcijo pomlad/poletje 2022 na voljo v Emporiumu, Galeriji Emporium in v spletni trgovini Emporium.si.

 Naročnik oglasnega sporočila je MAGISTRAT INTERNATIONAL, D. O. O.

Ne spreglejte