Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 11. 2015,
14.57

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Nakupovalno središče Rudnik

Ponedeljek, 9. 11. 2015, 14.57

6 let, 7 mesecev

Nakupovalno središče Rudnik končno združeno!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nakupovalno središče Rudnik - sinonim za dobro nakupovalno izhodišče - se je le začelo združevati.

Obljubljajo, da bo nakupovanje zdaj še bolj doživeto, saj bodo potrošnike redno obveščali o vseh trendih, akcijah in dogodkih. Nakupovalno središče Rudnik je razmeroma mlada nakupovalna destinacija, a vendar vsi, ki jo obiskujejo, dobro poznajo njene prednosti. S tem mislimo na preprost dostop, urejeno logistično zasnovo, dovolj parkirnih mest in raznovrstno ponudbo, zaradi česar se Nakupovalno središče Rudnik uvršča med najprestižnejša nakupovalna izhodišča v Sloveniji.

Tudi oglaševalska agencija Vodik je zaznala potencial Nakupovalnega središča Rudnik, kjer lahko obiskovalec na enem mestu poišče vse za urejanje okolice doma, estetsko privlačno opremo za stanovanje, sodobno tehniko, vabljiv spekter modnih in športnih izdelkov ter pripomočkov za nego. Obenem nakupi vse potrebno za gospodinjstvo in najmlajše, prikrajšani pa niso niti hišni ljubljenčki in jekleni konjički.

V želji, da bi povečala prepoznavnost vseh ponudnikov na tej lokaciji, da bi področje poživila in izboljšala nakupovalno izkušnjo, je oglaševalska agencija Vodik začela komunikacijsko združevanje področja. Agencija je tako izdala novo revijo Izložba Nakupovalnega središča Rudnik, ustvarila spletni portal www.nsrudnik.si in profil Nakupovalno središče Rudnik na Facebooku, prek katerih se bodo širile novice z aktualnimi trendi, odličnimi akcijami, nagradnimi igrami in dogodki za vso družino.

V prvem koraku združevanja je oktobra domove osrednje Slovenije in Dolenjske presenetila nova brezplačna revija Izložba Nakupovalnega središča Rudnik. 24-stranska revija z zanimivo vsebino in naklado 140 tisoč izvodov ni klasična revija. Ponuja namreč pregled modnih trendov, pripomočkov za dom, kulinaričnih predlogov, športnih novosti, hkrati pa dobre nasvete in razvedrilno vsebino.

Koncept in vsebina revije tako v slovenske domove prinašata prav samo Nakupovalno središče Rudnik. Prelistajte revijo in začutili boste utrip nakupovalnega središča, prebrskajte kataloge na spletni strani www.nsrudnik.si ali sledite aktualnim ugodnostim in dogajanju na profilu Nakupovalno središče Rudnik na Facebooku.

Vsekakor je to le prvi korak v zgodbi združenega Nakupovalnega središča Rudnik. Sledite reviji in spletnim naslovom ter se pustite presenetiti!

Ne spreglejte