SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najlepše barvne kombinacije za sodobno poroko

1

termometer

 | Foto:
Odločitev za barve, ki bodo prevladovale na poroki, je težka. Izbire je veliko, želja prav toliko. Mi vam bomo olajšali izbiro, zato predlagamo nekaj najbolj trendovskih kombinacij tega poletja.

Ne glede na to, ali si želite klasične ali trendovske poroke, ali si želite nekaj odbitega ali nekaj povsem mirnega, je iskanje barvne kombinacije največkrat prava obremenitev za vsak par, ki stopa v zakonsko zvezo. Letošnje poletje prevladujejo umirjene, a vseeno barvite barvne kombinacije.

Mint zelena in rožnata Barvna kombinacija mint zelene in rožnate je fantastična za poznopomladanske in poletne poroke. Deluje sveže, nežno, ženstveno, a ne preveč dekliško. Idealna kombinacija za rustikalne poroke in poročna slavja. Najlepša je kombinacija, v kateri prevladuje mint zelena, rožnata pa je le dodatek, pika na i.

Mornarsko modra in marelična Mornarsko modra barva se je s poročnih slovesnosti že skoraj umaknila, a se je letos vrnila. In to z razlogom! Mornarsko modra je elegantna, prefinjena barva za mondene poroke, dobro se ujema s številnimi barvami, njena protiutež pa je prav sramežljiva marelična barva. Kombinacija je ravno prav pestra in zanimiva za oči, barvi pa naj bosta enakovredni.

Zelena in modra Umirjena zelena je skoraj edina barva, ki se ujema z mornarsko modro. Odlična kombinacija za poletno poroko, saj zelena pričara še bolj poletno vzdušje. Na žalost to kombinacijo na porokah vidimo redko, a velja za zelo prefinjeno barvno izbiro, ki zadovolji predvsem tiste, ki iščejo nekaj unikatnega.

Ledeno modra in koralna Na kar nekaj zvezdniških porokah smo lahko videli prav kombinacijo teh dveh, odlično ujemajočih se pastelnih barv. Nežna ledeno modra in topla koralna barva se med seboj odlično prepletata. Sicer je kombinacija dokaj redka in nenavadna, a poleti deluje sveže in razgibano, vseeno pa elegantno umirjeno. Barvna kombinacija je odlična ne glede na to, kakšno vrsto poroke boste izbrali. Najboljša izbira: poroka na plaži.

Vijoličasta in rumena Rumena in vijoličasta sta pogosta izbira tistih, ki si želijo nekoliko bolj razgibano in veselo poroko. Svežina vijoličaste in sončnost rumene se odlično ujameta in čeprav smo kombinacijo videli že stokrat, se je težko naveličamo. Ste dovolj drzni? Predlagamo vijoličasto moško in žensko obleko z dodatki rumene za popoln vtis na vaše goste.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin