Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 8. 2014,
10.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

nakit rdeča preproga grammy

Petek, 1. 8. 2014, 10.00

8 let

Najdražji nakit z rdeče preproge, vreden tudi 23 milijonov evrov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Podelitve oskarjev, nagrad grammy in tony, čeprav gre za poklon ustvarjalnim dosežkom, vedno spremlja blišč rdeče preproge. In čeprav so tu v prvem planu obleke, ne gre spregledati nakita.

Že res, da na rdeči preprogi najprej v oči padejo oblačila zvezdnikov in zvezdnic, vendar si svojo pozornost ob spremljanju podob slavnih zasluži tudi nakit. Ta je lahko pregrešno drag, nepredstavljivih vrtoglavih vrednosti, ki jih je mogoče odšteti za okraševanje telesa. Diamanti so pri tem vsekakor na prvem mestu.

Reese Witherspoon – 2,7 milijona evrov Videz igralke Resse Witherspoon je na podelitvi zlatih globusov leta 2014 sicer delovala dokaj zadržano, preprosto, a ni bilo tako.

Na sebi je imela namreč nakit v vrednosti 2,7 milijona evrov. Uhane s štirikaratnim diamantom, desetkaratni diamant na prstanu in dve diamantni ogrlici.

Charlize Theron – tri milijone evrov Na podelitvi oskarjev leta 2013 je Charlize Theron nosila nakit Harry Winston, ob njem pa belo Diorjevo obleko.

Na pohvale o svojem videzu je igralka odgovorila: "Včasih se preprosto počutim kot princesa." Nakit, ki si ga je omislila za to priložnost, je bil vreden več kot tri milijone evrov.

Jennifer Lopez – 3,7 milijona evrov V beli obleki in z diamanti se je Jeniffer Lopez pokazala na podelitvi zlatih globusov leta 2011. Nosila je zapestnico, ki je imela več kot 600 diamantov, ob tej pa sedemkaratni diamantni prstan in uhane.

Jessica Alba – 4,5 milijona evrov Igralka Jessica Alba si je za podelitev zlatih globusov leta 2013 nadela diamantno ogrlico, vredno več kot štiri milijone evrov. To je podkrepila z zlatim prstanom in diamantnimi uhani.

Nicole Kidman – 5,2 milijona evrov Nicole Kidman se je na podelitev oskarjev leta 2008 podala v ogrlici iz 7.600 diamantov. Znan je podatek, da so jo izdelovali natančno 6.200 ur oziroma 258 dni. Izdelana je bila prav za igralko.

Amy Adams – šest milijonov evrov Amy Adams očitno resnično obožuje diamante. Za 71. podelitev zlatih globusov, ki je potekala letos, se je okrasila z ogrlico iz 30-karatnega diamanta, 12-karatnim diamantnim prstanom in 10-karatnimi uhani.

Carrie Underwood – 23 milijonov evrov Na podelitvi grammyjev leta 2013 se je pevka Carrie Underwood pojavila z nakitom, vrednim 23 milijonov evrov. Samo ogrlica je imela namreč 381-karatne diamante.

Ne spreglejte