SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Najbolj znane modne blogerke navdušene nad druženjem v idilični slovenski pokrajini

Oglasno sporočilo

Trenutno najbolj rastoča znamka v segmentu modnih dodatkov na svetovni ravni, Parfois, je pretekli teden pod okriljem Sportine Group, gostila najbolj znane modne blogerke iz regije na ekskluzivnem druženju v idilični slovenski pokrajini.

Sportina

Ikonična lokacija za izbrane modne ikone 

Prihod nove kolekcije Parfois je spremljal ekskluzivni dogodek na lokaciji, ki je bila okronana z najlepšim razgledom, vrhunsko kulinariko in priznanimi vini – v Goriških brdih, kjer so se z glavnimi predstavniki znamke na Portugalskem družile najbolj znane modne blogerke ter mnenjske voditeljice mode, dobrega počutja in življenjskega stila. Ikone, ki jih je Parfois izbral za predstavnice svoje nove kolekcije, so ženske, ki povzemajo močan svetovljanski karakter Parfoisove ženske: Ajda Sitar (@ajdasitar), Vanesa Štefanovski (@takeoffwithlove), Anastasija Kajba (@anastasijakajba), Petra Mamic (@skitnica), Slađana Ostić (@slakipalaki), Ana Karadzole (@psychocouture), Tijana Zunič (@cosmopolitan_serbia) in Ana Ostojić (@elleserbia).

V dvodnevnem razvajanju so ikone portugalske znamke pobližje spoznale kulturo, se sprehodile skozi zgodovino in ugledale vizijo svetovljanskega mogotca Parfois, razkrili pa so tudi skrivnost znamke, ki se skriva za imenom. V portugalščini PARFOIS pomeni "ob priložnostih" in prav tega načela se držijo oblikovalci njihovih kolekcij: vsak modni kos je nepogrešljiv in dostopen vsaki ženski za katerokoli priložnost, ki ji je pomembna.

Za brezskrbno potepanje po idiličnih ulicah Goriških brd je poskrbela KIA s svojimi novimi modeli, ki zadovoljijo vsak izbran okus in se skladajo z vsakim modnim stilom: KIA CEED, KIA STINGER, KIA STONIC. Modno dogajanje Parfoisa na družbenih omrežjih najdete pod ključnikom #parfoisandfriends ter na profilih @Parfois_ in @sportina_group

. Sportina

Ikonična kolekcija Parfois

Parfoisova nova kolekcija govori o izstopanju in je zaznamovana z imenom IKONA, saj Parfois pravi, da je vsak izmed nas lahko ikona, ne glede na vprašanja, kako, kje in zakaj. Parfoisova ženska je vsak dan bolj prepričana, da je to njen svet in njen čas, in s takim močnim karakterjem je postala vplivnica ali ikona. Premika se proti spremembam, prihodnosti, drugi pa ji sledijo in dvigujejo njen vpliv.

Karo se je vrnil in najdete ga na denarnicah, šalih in oblačilih. Živalski potiski, kot so kravji, leopardji in kačji, vdihnejo življenje v čevlje in torbice, okrašeni pa so s kovinskimi ali semiš detajli. Ta kolekcija je namenjena mešanju stilov: dolga krila, ki se nosijo s pasnimi torbicami in okrašenimi supergami. Barvna paleta je raznovrstna: kaki, gorčično rumena, bordo rdeča, črna, fuksija in modra se združijo, da bi osvetlile sive dni.

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12
Novo kolekcijo najdete v trgovinah Parfois v Cityparku v Ljubljani, Europarku v Mariboru ali Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji. Predstavnikom medijev bomo z veseljem posredovali tudi dodatne fotografije ali za fotografiranje posodili izdelke iz najnovejše kolekcije Parfois.

 Naročnik oglasne vsebine je SPORTINA BLED D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin