Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 3. 2020,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natalija Verboten Lux Factor PR članek ličila trepalnice

Ponedeljek, 23. 3. 2020, 7.00

3 leta, 10 mesecev

Lepotni trend, ki vam bo spremenil pogled

Oglasno sporočilo
Lux-Factor

Naravni videz se vedno znova in znova vrača v lepotne trende, ki so nepogrešljivi del našega vsakdana. Umetni videz in preveč naličen obraz našo celotno podobo samo še dodatno postarata, kar pa si ne želi nobena ženska, ki ji dobro počutje v telesu vsaj nekaj pomeni. Kateri trend bo torej v letu 2020 navdušil prav vse, ki vedo, da je naravni videz nekaj, kar lahko pričaramo s pomočjo drobnih trikov in smo še vedno videti "famozno" ter sijoče?

Na srečo je že kar nekaj žensk doseglo stanje, ko se sprejemajo, takšne, kot so ter so vzljubile svoj videz in telo. Ni se vam treba skrivati pod kupom ličil, da bi bile videti samozavestno in mladostno. Leto 2020 je leto naravnega videza, poudarek pa je na očeh in na naravnih, močnih ter zdravih trepalnicah brez nanašanja maskare. Diskretno poudarjene oči bodo krona vašega videza brez ličil in edini lepotni pripomoček, ki ga boste potrebovale, je le odličen in znanstveno dokazano učinkovit serum za rast trepalnic.

Lux Factor | Foto:

Naše oči so ogledalo duše

Blagovna znamka Lux-Factor je vsekakor znana po najbolj inovativnem in strokovno izdelanim serumu za rast, ki vaše trepalnice naravno obnovi, jih podaljša in potemni. Prav tako pa tudi izjemno dobro deluje na vaše obrvi, saj jih zgosti in vaše obrvi bodo lahko ponovno pripravljene na čudovito obliko in naravni videz. Naša dekleta, ki redno testirajo vse najboljše izdelke na trgu, kar niso mogle prehvaliti učinkov delovanja seruma EYELASH LUX-FACTOR v primerjavi z drugimi serumi, ki jih lahko trenutno dobite v drogerijah ali v spletni trgovini. Učinek je, kljub temu da serum vsebuje samo najbolj kvalitetne sestavine, na naravni bazi učinkoval že po dveh tednih redne uporabe.

Nanos le maskare in umetne trepalnice so preteklost

Lux Factor | Foto: Nanos seruma je ekstremno enostaven, saj vam vzame manj kot minutko časa vsako jutro in večer. Nanesete ga tik ob trepalnicah, kot da bi nanašale eyeliner, in počakajte še minutko, da se posuši. Nad rezultati boste navdušene, vse svoje maskare, ki samo še dodatno uničujejo vaše trepalnice, pa boste lahko vrgle stran, saj se boste zbujale z dolgimi in močnimi trepalnicami. Zahvaljujoč odlično kombinirani sestavi seruma bodo vaše trepalnice dolge, močne, izrazite in dvignjene.

Kako lahko še poskrbite za naravni videz?

Najprej seveda začnite pri svoji koži na obrazu. Uporabite naravno tonirano kremo ali korektor, ki bo vašemu obrazu prinesel učinek svežine. Priporočamo vam izjemno vlažilno kremo, ki bo skrila vse nepravilnosti na vašem obrazu in zaradi čudovitega občutka na koži, ne boste želele svojega obraza prekriti s težkimi plastmi pudra in korektorja.

Naravno kremo s certifikatom blagovne znamke Lux-Factor pod imenom 4D Hyaluron lahko z nekaj kliki naročite na spletni strani: www.lux-factor.com.

Lux Factor | Foto: Na ustnice nanesite šminko v naravnem odtenku in osvetlite določene točke na obrazu z zlatim bronzerjem ali bleščečim osvetljevalcem. To bo vaš obraz pomladilo in ga še dodatno osvežilo. Za piko na i pa seveda ne pozabite na uporabo seruma za rast trepalnic in obrvi ter uživajte v svojem naravnem videzu, ki bo izrazil pravo vašo osebnost. Vaša koža vam bo hvaležna, če ne boste pretiravale z ličili, saj pretirana uporaba pudra in ostalih ličil vašo kožo samo še dodatno postarajo in jo utrudijo. Verjemite, da se lahko vsako jutro zbudite samozavestno in dovolite, da vaša lepota sije od znotraj. Naj pogled z naravnimi, dolgimi trepalnicami govori namesto vas.

Naložba v vaše trepalnice

Vse, kar potrebuje prava ženska za prefinjen in eleganten videz, so dolge, naravne in močne trepalnice. Zato še ta trenutek poskrbite, da si zagotovite serum, ki bo vaše trepalnice popolnoma obnovil, jih varoval pred vsakodnevnimi škodljivimi zunanjimi dejavniki in vnesel vsa potrebna hranila ter vitamine, ki dokazano vplivajo na rast. Očarajte s pogledom in to brez maskare, ki vaše trepalnice uniči in jih obteži.

Kako do edinega seruma, ki zares učinkuje?

Lux Factor | Foto: Preprosto. Pokličite prijazno svetovalko blagovne znamke Lux-Factor, ki bo odgovorila tudi na vsa vaša dodatna vprašanja in je dosegljiva vsak dan na telefonski številki: 01 777 41 07 ali pa hitro odklikajte na spletno stran: lux-cosmetics.com, kjer lahko uredite naročilo in v nekaj dneh lahko že pričnete z uporabo seruma.

V primeru, da z rezultati delovanja seruma ne boste zadovoljne, imate na nakup 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da dobite povračilo denarja in s tem opravite nakup brez tveganja.


Naročnik oglasne vsebine je Lux-Factor.

Ne spreglejte