Kraljica Elizabeta ima zaposleno osebo, ki ji uhodi čevlje

Novi čevlji lahko na začetku povzročijo žulje, kar se za kraljico ne spodobi. Zato ima najeto osebo, ki uhodi vse njene nove čevlje.

Kraljica Elizabeta ima zaposleno osebo, ki ji uhodi čevlje
Foto: Getty Images

Tudi kraljico Elizabeto II. tarejo tegobe navadnih ljudi, le da jih ona reši na veliko bolj genialen način. Medtem ko morajo običajni smrtniki sami poskrbeti za boljše udobje novih čevljev, naj bi imela kraljica kar najeto osebo, ki počne to v njenem imenu, razkriva kraljevi vir.

Naloga te osebe je, da se sprehaja po Buckinghamski palači v kraljičinih novih čevljih, ki so sprva trdi in neudobni, dokler niso mehki, da kraljici ne povzročajo žuljev.

To je razkril Stewart Parvin, ki je več kot enajst let skrbel za garderobo kraljice Elizabete. Ob tem je še razložil, da ta oseba pri nošenju nosi mehke nogavice bež barve in mora v "obdobju uhojenja" s kraljičinimi čevlji hoditi samo po preprogi. "Čevlji morajo biti takoj udobni, saj ne more na dogodku reči, da ji je neudobno in da ne more več hoditi."

Kraljica Elizabeta II. Foto: Getty Images

Njeno visočanstvo že od nekdaj najraje nosi par črnih čevljev z nizko peto, znamke Anello & Davide, pri kateri čevlje izdelujejo že od leta 1922. Par kraljičinih čevljev stane tisoč funtov (približno 1.100 evrov). Za vsak par poskrbijo, da jih dobro uhodijo, čeprav ni znano, koliko časa to traja.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • asmodis1 / 13.04.2017. ob 08:50

    Baje ima tudi eno zaposleno da ji greje dekl na wc školjki

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano