Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 9. 2017,
13.28

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

Mastercard MBFWLJ advertorial

Sreda, 6. 9. 2017, 13.28

2 meseca, 1 teden

Neprecenljivo modno doživetje

Kot zvezdnica: podarjamo stilsko preobrazbo in sprehod po rdeči preprogi

Vsebino omogoča Mastercard
MBFW

Blišč največjih modnih brvi in privlačnost hollywoodskega glamurja se vračata v Slovenijo. In v ta svet lahko vstopite tudi vi. Sodelujte v neprecenljivi nagradni igri in se potegujte za najbolj modno nagradno igro te jeseni.

Najbolj modno obarvani šov se vrača v Slovenijo. Mercedes-Benz Fashion Week bo tudi letošnjo jesen modno obarval slovensko prestolnico. Na predstavitvi najbolj zvenečih imen slovenske modne industrije si boste lahko ogledali najnovejše trende in kreacije, ki vas bodo osupnile in v vas prebudile pravo modno žilico.

Nekomu izmed vas bo Mastercard® omogočil malo drugačno doživetje, takšno, ki ga na svoj dan doživijo največje zvezde. Prijavite se na neprecenljivo nagradno igro in se potegujte za prvovrstno stilsko preobrazbo.

MBFW | Foto:

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki do 24. septembra poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na uvodni večer jesenske izdaje MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc.

Prava pika na i celotnemu večernemu dogajanju bo glamurozni prihod na prizorišče s prestižnim vozilom znamke Mercedes-Benz. Za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studia Slovenija in Mare dresura frizure.

Kako sodelovati?

Tokrat vam Mastercard omogoča, da v soju žarometov zasijete tudi vi in tako ustvarite svoje neprecenljive modne spomine. Sodelujte v nagradni igri in se v stilski preobrazi z modnimi navdihi spogledujte iz prve vrste.

Obiščite blagovnico Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. Mastercard bo poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža praznik mode, lepote in dizajna še posebej neprecenljiv.

MBFW | Foto:

Dokaz iz prve roke

Zdaj že tradicionalna neprecenljiva nagradna igra je spomladi osrečila nagrajenko Martino Filej, ki je doživela svoj zvezdniško obarvan večer.

Tako bi bil lahko videti tudi vaš večer – sodelujte in si ga pričarajte. Neprecenljivo!

MBFW | Foto: MBFW | Foto:

Letake za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje, ki bodo petim izžrebancem prinesli predplačniške kartice Mastercard s prednaloženim dobroimetjem v vrednosti sto evrov, najdete v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modna hiša Maribor in Modiana Koper.

Pravila in pogoji nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje.

 

Utrinki s pomladne izdaje MBFWLJ:

Fotogalerija
1 / 16
Ne spreglejte