Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 10. 2017,
13.22

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

advertorial Mastercard MBFWLJ

Sreda, 11. 10. 2017, 13.22

2 meseca, 1 teden

Ko se nagrajenec prelevi v pravega zvezdnika

Vsebino omogoča Mastercard

Mednarodni premijski teden mode MBFWLJ, ki je ta konec tedna potekal v Ljubljani, je spet poskrbel za pravi modni spektakel. Svoj zvezdniški večer iz prve vrste je doživel tudi nagrajenec Mario Dimitraškovič.

Mario Dimitraškovič se je odlično znašel v vlogi večera. | Foto: Mario Dimitraškovič se je odlično znašel v vlogi večera.

Tudi letos je Mastercard® poskrbel za neprecenljivo modno doživetje. Mario Dimitraškovič je tisti srečni izžrebanec, ki si je s sodelovanjem v nagradni igri prislužil vrhunski zvezdniški tretma. Poleg priložnosti ogleda najbolj glamuroznega modnega dogodka pri nas je doživel pravo stilsko preobrazbo, za katero je poskrbela modna poznavalk Maja Bulc.

Na prodajni razstavi MBFWLJ Showroom powered by Maxi sta z Majo izbrala moden stajling, ki je med prisotnimi na dogodku močno izstopal – eleganten, vendar hkrati mladostniško sproščen. Popolnoma v skladu z njegovimi leti in dogodkom, na katerem se je počutil kot kakšen priljubljen hollywoodski zvezdnik.

Izbrani stajling je bil popoln za tisti večer. | Foto: Izbrani stajling je bil popoln za tisti večer.

Pika na i glamuroznosti večera je bila vožnja s prestižnim avtomobilom znamke Mercedes-Benz, nato pa še obisk zaodrja, kjer je lahko srečal vse modne oblikovalce, ki so sodelovali na MBFWLJ.

Ko se Ljubljana preobleče v pravi modni spektakel

MBFWLJ je postala zelo priljubljena modna stalnica tako za ustvarjalce kot za vse modne sladokusce, ki želijo od blizu spoznati najnovejše modne trende.

Prvo dejanje modnega spektakla sta odigrali Jelena in Svetlana Proković, ki s svojo blagovno znamko JSP navdušujeta že četrt stoletja. Izjemen modni performans, ki so ga naslednji dan zaokrožili Izadora Verlič, Natasa Persuh, IVANMAN, Draž, Cliché, SENS, Akultura in Peter Movrin, pa se je nadaljeval z glasbeno eksplozijo, ko je Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana gostil pop up festival #Kurzschluss.

Fotogalerija
1 / 11

Prestižna nagrada je šla v roke Tjaši Zalar

Tudi letos je strokovna žirija pod vodstvom Nataše Peršuh slavnostno razglasila prejemnico tretje mednarodne strokovne nagrade Mecedes-Benz Fahion Award. To je postala Tjaša Zalar. Tokrat se je za prestižno nagrado potegovalo rekordno število kandidatov, žirija pa je izbrala deset finalistov. Ob zmagovalki Tjaši Zalar, ki ustvarja moško modo, je posebno priznanje strokovne žirije osvojila Cilka Sadar, priznanje žirije sta osvojili tudi Živa Červek in Sonja Tomič.

Deset finalistov mednarodne strokovne nagrade Mecedes-Benz Fahion Award. | Foto: Deset finalistov mednarodne strokovne nagrade Mecedes-Benz Fahion Award.

Modna zgodba s Ponyjem in prvo prejemnico MBFA Sari Valenci

Modna oblikovalka in prva prejemnica Mercedes-Benz Fashion Award Sari Valenci je pripravila reinterpretacijo verjetno najbolj prepoznavne oblike kolesa. Stilski in funkcionalni dodatki obsegajo vzvratno ogledalo, novo krmilo in ročke, sedež, stilsko zaznamovane artistične dodatke ter ujemajočo se nakupovalno vrečo, t. i. tote bag, in majico.

Spremljajte #fashionrides #rogbikes.

Ne spreglejte