Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 1. 2008,
22.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 25. 1. 2008, 22.34

8 let

Kirsten v čudežni deželi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Igralka, ki je novi obraz modne znamke Miu Miu, se je počutila kot doma v nenavadnih oblačilih, v katerih je pozirala za oglasno kampanjo za pomlad/poletje 2008.

Za prvo kampanjo modne hiše Miu Miu je Kirsten nosila oblačila, ki jih je navdihnila glavna junakinja otroške knjige Alica v čudežni deželi. Zapeljiva igralka priznava, da se je zelo dobro počutila v opravah modne linije Miu Miu, še zlasti v kostumu Alice, v katerem je prav otoško uživala. "Kostum sem nosila praktično povsod, kamor sem šla – na vožnjo s kolesom ali pa v cerkev," je v smehu priznala Kirsten.

Fotografije za oglasno kampanjo sta posnela priznana modna fotografa, Mert Alas in Marcus Piggot. Kirsten je dejala, da je bilo zanjo sodelovanje z uglednima fotografoma pravo uresničenje sanj: "Bilo mi je v velik užitek delati z Mertom in Marcusom, ki sta tako osupljivo nadarjena in navdihujoča. Spomnim se, kako zelo sta se navdušila nad rdečim trakom, ki so mi ga za enega od prizorov vpletli v lase. Zelo so mi všeč ženske figurice na nekaterih oblekah. Celotna kolekcija je izredno domišljijska, vse do čevljev, kar jo naredi tako zelo zabavno."

Zvezda filma Marie Antoinette je zaradi svojega neobičajnega in domiselnega stila oblačenja idealna kandidatka za predstavljanje Pradine modne linije Miu Miu. Kljub temu pa ostaja Kirsten precej skromna glede svojega talenta za modo: "oj stil je težko definirati. Ne morem reči, da imam nek specifičen modni slog, vendar rada kombiniram različne stile, nekaj novega z nečim starejšim. Rada imam oblačila, v katerih se počutim udobno in niso preveč pod vplivom trenutnih modnih trendov. Cenim pa visoko kvalitetna oblačila, ki imajo nek pridih brezčasnosti." Med slavnimi ženskami, ki jih občuduje, najdemo Charlotte Rampling, Karen Kilimnik in Joni Mitchell.

Kakšna je torej razlika med poziranjem za oglasno kampanjo in snemanjem filma? "Garderoba za filmsko vlogo ti lahko sporoča, na kakšen način se moraš premikati, stati in celo dihati. In enako bi lahko rekla za oblačila, ki sem jih nosila za Miu Miu," je povedala Kirsten. "Vsak kos oblačila iz kolekcije ima neko svojo osebnost, ki vpliva na to, kako se počutiš. Odlične obleke bodo imele tak vpliv," je še dodala.

Ne spreglejte