Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Deja Crnović

Četrtek,
18. 2. 2016,
15.42

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Lily-Rose Depp Zoë Kravitz Riley Keough Ireland Baldwin Hailey Baldwin

Četrtek, 18. 2. 2016, 15.42

4 leta, 6 mesecev

Kaj počnejo otroci slavnih? Pozirajo.

Deja Crnović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Za velike blagovne znamke ne pozirajo zgolj Beckhamovi otroci. Pogledali smo, kateri otroci slavnih so svoje kariere še začeli na modnih brveh in pred fotoaparati.

Otrokom slavnih je odprtih več vrat kot navadnim smrtnikom, zato ni čudno, da se ti odločajo za enake ali podobne karierne poti kot njihovi starši – kar nekaj igralsko-glasbenega podmladka pa se preizkuša v svetu mode. Kendall Jenner iz slavne družine Kardashian-Jenner tako ni edini otrok slavnih, ki se lahko pri 20 letih pohvali z zavidljivo manekensko kariero.

Lily-Rose Depp

Hčerka Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis je lani prvič nastopila na Chanelovi modni reviji, stara komaj 15 let, oktobra lani pa je na Chanelovi modni reviji nastopila skupaj z mamo, muzo Karla Lagerfelda.

Rafferty in Iris Law

Sin Juda Lawa in Sadie Frost, Rafferty, je svojo manekensko kariero začel pri 17 na modni reviji Donne Karan, revija GQ pa ga je že razglasila za enega najbolje oblečenih moških v Veliki Britaniji. Rafferty je star 19 let, v svet mode pa mu sledi tudi mlajša, 15-letna sestra Iris.

A photo posted by Iris Law (@lirisaw) on

Dylan Jagger Lee

One more @ysl

A photo posted by Dylan Lee (@dylanjaggerlee) on

Sin Pamele Anderson in Tommyja Leeja se je pri 18 podal med manekene pod okriljem modne hiše Saint Laurent.

Dylan Frances Penn

Dylan je ime tudi hčerki Seana Penna in Robin Wright, ki je svojo pot začela za blagovno znamko Gap leta 2013, fotografirali pa so jo že za W, Elle in GQ. Dylan Frances Penn sicer načrtuje pohod na Hollywood, zato je poziranje zgolj začasna služba.

Zoë Kravitz

Hčerka Lennyja Kravitza in Lise Bonet se je že izkazala kot igralka, pri 27 letih pa se lahko pohvali tudi s poziranjem za Vero Wang, Balenciago in Alexandra Wanga, z mamo pa sta skupaj nastopili tudi v kampanji za Calvin Klein.

Ireland in Hailey Baldwin

Tako kot se bratje Baldwin udejstvujejo v igralskem poklicu, se njihove hčerke preizkušajo v manekenstvu. Ireland Baldwin, hčerko Aleca Baldwina in Kim Basinger, je že fotografiral Patrick Demarchelier, njena sestrična Hailey, hčerka Stephena Baldwina in oblikovalke Kennye, pa je nastopila v kampanjah za Ralpha Laurena, Topshop in French Connection.

Daisy Lowe

Daisy Lowe je hčerka Gavina Rossdala in Pearl Lowe, ki se lahko pohvali s hojo po modnih brveh za Chanel, Vivienne Westwood in Marca Jacobsa, slekla pa se je za Pirellijev koledar, Playboy in revijo i-D.

Dree Hemingway

Prapravnukinja Ernesta Hemingwaya ter hčerka scenarista Stephena Crismana in igralke Mariel Hemingway ima za seboj bogato manekensko kariero, v zgodovino pa se je vpisala tudi kot prvi fotomodel, ki se je pojavil v sredini novega Playboya, v katerem ni več nagic.

Riley Keough

Vnukinja Elvisa Presleyja ter hčerka Lise Marie Presley in Dannyja Keougha je svojo kariero začela na naslovnici revije Vogue, zatem pa je postala Victorijin angelček, pa tudi obraz Diorja in Dolce & Gabbane.

Dylan Brosnan

Sin Jamesa Bonda oziroma Piercea Brosnana in novinarke Keely Shaye Smith je star 19 let, nastopil pa je za modni hiši Saint Laurent in Burberry.

Ne spreglejte