Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 10. 2018,
15.57

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Sportina

Petek, 19. 10. 2018, 15.57

5 let, 5 mesecev

Kaj nosi znani DJ Martin Garrix?

Oglasno sporočilo
Sportina Armani Exchange

Eden iz med najuspešnejših svetovnih DJ-ev, Martin Garrix, ki je s svojim glasbenim talentom navdušil svet že pri rosnih 16 letih, je poleg glasbenega stila z leti obrusil tudi svoj modni slog.

Nadarjeni mladenič, ki vsako leto znova žanje nove glasbene uspehe, že tretje leto zapored s ponosom zastopa priznano blagovno znamko Armani Exchange. Znamko, ki v svetu slovi kot vodilna na področju urbane mode, definirajo mladosten dizajn nove generacije, barviti potiski, visoko kakovostni materiali in filozofija, da je življenje zabavna igra, ki jo je vredno igrati.

Garrix v izbor svojih top modnih kombinacij vedno vključuje le kose, ki so tako trendi kot udobni hkrati. Zaradi njegovega aktivnega načina življenja in dejstva, da večino svojega časa preživi po festivalih in na turnejah, najbolj obožuje vsakdanje modne kose z nevsakdanjimi potiski. Kot "must have" kose sezone izpostavlja udobne puloverje s kapuco, majice s potiskom Armani Exchange in barvite superge.

Sportina Armani Exchange | Foto:

Posnemajte ikonični slog svetovno znanega DJ-a in sestavite svoje top urbane modne kombinacije v trgovini Armani Exchange tudi vi.

Sportina Armani Exchange | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Sportina Bled d. o. o.

Ne spreglejte