Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 6. 2018,
11.20

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča trgovina Ikona

Natisni članek

Ikona Ljubljana advertorial

Ponedeljek, 18. 6. 2018, 11.20

2 meseca, 1 teden

Ekskluzivna trgovina v središču mesta za vse modne sladokusce

Vsebino omogoča trgovina Ikona
Ikona

Ljubljana je postala prava meka za modne navdušence, ki iščejo izbrane kose oblačil in modne dodatke, s katerimi bo njihovo poletje še bolj šik. Trgovina Ikona v središču Ljubljana ponuja izvrstno šoping izkušnjo brez primere. Obiščite jih čez poletje, saj so za vas pripravili prav posebno ponudbo.

Pozabite na Pariz! Ljubljana je prava modna muza.

Nakupovalna hiša Ikona je postavila nove modne standarde v središču Ljubljane, saj ponuja vse, kar iščejo tudi najzahtevnejši kupci. Ikona s svojo ponudbo nedvomno postavlja nove modne smernice med vsemi našimi "trendsetterji", ki radi izbirajo med tistimi modnimi znamkami, ki bodo zadovoljili njihov izbran modni okus.

Svojim kupcem ponujajo celovito modno razvajanje – od bogatega nabora najdragocenejših modnih kosov do vrhunske kozmetike in modnih dodatkov.

Ikona | Foto:

Že takoj, ko boste vstopili v dovršeno izdelane prostore, boste imeli občutek, kot da ste se znašli v kakšnem hollywoodskem filmu. Zaposleni vam bodo z veseljem razkazali ponudbo in vam pomagali pri izbiri vaše nove garderobe.

In če niste najspretnejši pri izbiranju najrazličnejših stajlingov, vas bo personal shopper vodil, vam svetoval in pomagal, da boste iz trgovine izstopili kot pravi kralj ali kraljica modne brvi.

Ikona | Foto:

Ikona | Foto:

Ikona | Foto:

Postanite naslednji slovenskitrendsetterji

Trgovina Ikona ponuja raznoliko ponudbo izbranih blagovnih znamk, med katerimi so Religion, Nicce, Moschino, Kontatto, Chiara Ferragni, Apepazza in Emporio Armani. Pestra izbira za vse okuse in starosti navdušuje tako dame kot moške, ki prisegajo na prefinjeno garderobo, s katero želijo izstopati na vsakem koraku in ob vsaki priložnosti. Ikona je nekaj posebnega tudi zato, ker se boste tudi za dostopno ceno oblekli v unikaten stajling.

In ne samo oblačila in modni dodatki, izpopolnite svoj outfit z izbrano kozmetiko in kapljico prestižnega parfuma, ki ga ne boste našli nikjer drugje v Sloveniji. 

Ikona | Foto:

Vroča nakupovalna izkušnja vse poletje

Trgovina Ikona bo tudi to poletje podaljšala delovni čas in vam tako vsak petek omogočila malo drugačno nakupovalno doživetje. Svojim strankam bo odprla vrata kar do 22. ure in prav v teh večernih poletnih urah pripravlja še več ugodnosti in še več razvajanja.

Podaljšana noč nakupov izbranih trgovcev

Podaljšani večerni nakupovalni mrzlici v trgovini Ikona pa se bodo 22.6.2018 pridružili še nekateri njeni trgovski sosedi – Mestni trg bo tako postal prava nakupovalna avenija. Enkratnemu večernemu nakupovalnem dogodku se bodo pridružili:

  • Lisca,
  • S.Oliver,
  • DM,
  • Čokoladnica Cukrček,
  • La Chocolat.

Ikona | Foto:

Malo drugačen poletni večer

To poletje naj bo dopolnjeno s kančkom prave modne strasti: obiščite središče mesta, privoščite si lahko večerjo v Stari Ljubljani, namesto s sladico pa si večer raje posladkajte z novim izbranim stajlingom v trgovini Ikona.

 

Ne spreglejte