Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 5. 2018,
14.16

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

parfum PR članek

Sreda, 16. 5. 2018, 14.16

5 let, 11 mesecev

Do 70-odstotno znižanje na vse parfume

Oglasno sporočilo

Pomlad je čudovit opomnik na to, kako so lahko spremembe lepe.

parfumi online store | Foto:

Tisto, kar je bil pozimi mraz, je zdaj rosa na osončeni zeleni travi prekrasnega travnika. Kar so bila pusta prostranstva, so zdaj polja cvetja, opojnih vonjev in veselih barv.

Kar so bili zimski parfumi, so zdaj sveže pomladne dišavne note, znižane celo do 70 odstotkov.

Ali ste se že odločili, kaj boste spremenili na svoji polici s parfumi? Izbor morda ni lahek, ampak k sreči se ni treba omejiti na enega ali dva izdelka. Najmočnejša spletna parfumerija v Evropi je poskrbela, da v pomlad zakorakate s stilom. Za vas je pripravila do 70-odstotno znižanje in akcijo 3+1 gratis, skupaj z brezplačno dostavo.

Želite preizkusiti note Hypnotica, slavne petice, nepozabnega Coda ali morda fatalnega Orchida? Odločite se sami. V vsakem primeru vas čaka odmerek eteričnih olj eau de parfum in s tem trajnost ter italijanska kakovost.

Obiščite The Parfume Store in izberite, kar vam srce poželi, iz ponudbe, ki vsebuje 140 dišavnih hitov. Izbira za ženske je bogata, pozabili niso niti na moške opojne dišave. Na voljo je tudi nekaj parfumov unisex.

Bodite hitri in izkoristite znižanje v trgovini The Parfume Store ob pravem času. Ne čakajte na pravi trenutek. Idealna priložnost je prav zdaj!

parfumi online store | Foto:

 

Ne spreglejte