Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 10. 2018,
7.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Ponedeljek, 22. 10. 2018, 7.00

5 let, 6 mesecev

Ali serum za rast trepalnic zares deluje?

Oglasno sporočilo

Gotovo ste že slišali za serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki obljublja ultra dolge naravne trepalnice. Pa le-ta zares deluje?

Lux factor PR | Foto:

Kot obljubljajo pri Lux-Factorju, serum za rast trepalnic v samo 4 tednih vidno podaljša, zgosti in okrepi vaše naravne trepalnice, hkrati pa preprečuje tudi njihovo izpadanje. Serum je preprost za uporabo, nanaša se kot črtalo, primeren pa je tudi za občutljive oči. Seveda pa najbrž tudi vas najbolj zanimajo rezultati.

Najprej vam predstavljamo trepalnice blogerke Eve Ahačevčič Pakiž, ki je nekaj tednov testirala serum Lux-Factor Eyelash. Po uporabi so njene naravne trepalnice videti tako:

Lux factor PR | Foto:

Lux factor PR | Foto: Eva je o serumu na svojem blogu še zapisala:

"Že pred nekaj leti sem prvič uporabila serum za rast trepalnic Lux Factor. Precej nejeverno, sprva tudi prestrašeno, sem si ga vsakodnevno nanašala ob zunanjo linijo zgornjih trepalnic kot eyeliner in ob tem nisem pričakovala NIČ. A zgodil se je čudež in moje, že tako dolge trepalnice, so pridobile na dolžini, sijaju, trdnosti in privihanosti. Če si, torej, tudi ti bolj za naraven in lahkoten videz, hkrati pa si bolj kot vse na svetu želiš daljših, polnejših in privihanih trepalnic, je moj nasvet tukaj jasen, rezultati uporabe pa očitni. Saj veš: Življenje je kratko, a tvoje trepalnice nikakor ne bi smele biti!"

Serum Lux-Factor Eyelash je prav tako testirala blogerka Nika Čuk, ki je na instagramu objavila fotografije svojih trepalnic pred (zgoraj) in po uporabi (spodaj):

Lux factor PR | Foto:

Kaj še je povedala o serumu Lux-Factor Eyelash, poslušaj na spodnjem videoposnetku:

Serum pa je preizkusila tudi Kaja Jeromel in tudi njene trepalnice so po bile po 30 dneh uporabe opazno daljše in gostejše.

Lux factor PR | Foto:

Več o njeni izkušnji izveš na spodnjem posnetku:

Serum torej očitno ZARES DELUJE, naročite pa ga lahko na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

NE PREZRITE ŠE SUPER POPUSTA, KI VELJA SAMO DO KONCA TEDNA:

S kodo SIOL4 lahko serum Lux-Factor Eyelash naročite kar 4,00 € ceneje!


Naročnik oglasne vsebine je Lux Factor. 

Ne spreglejte