Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 10. 2020,
15.56

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,67

11

Natisni članek

Balkan rojstni dan Lepa Brena

Torek, 20. 10. 2020, 15.56

3 leta, 6 mesecev

Trendi

Legendarna Lepa Brena slavila 60 let. Osupljivo, kako je bila videti nekoč in kako danes. #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,67

11

Jugoslovanska zvezdnica Lepa Brena, ki nosi tudi naziv najbolj seksi babice Balkana, je slavila 60 let.

Lepa Brena je včeraj slavila okrogli 60. jubilej, ob tej priložnosti pa prejela tudi veliko čestitk, te so kar deževale. Prva ji je voščila snaha Aleksandra, takoj za njo še bodoča snaha Sandra, medtem ko ji je družina pripravila veliko zabavo. Zahvaljujoč dobrim genom, zdravi prehrani in redni vadbi, se pevke drži tudi naziv najbolj seksi babice Balkana. Mnogokrat so se sicer pojavila namigovanja, da k njenemu videzu pripomorejo tudi lepotni kirurgi, a Brena vse to zanika. Po njenih besedah naj bi si v zadnjih letih privoščila zgolj napenjanje lic.

Že v osemdesetih je na odru nosila steznike, bila je v koraku z velikimi svetovnimi zvezdami, pred desetletjem je začela sama oblikovati svoja oblačila, ki ji jih je nato sešila njena mama, poklicna šivilja. Na začetku kariere je imela sicer težave s težo, zato je shujšala za kar 17 kilogramov. "Ko sem izgubila prvih deset kilogramov, sem se odločila, da svoje telo pripeljem do popolnosti.

Balkanska diva nekoč in danes | Foto: Instagram & Imdb Balkanska diva nekoč in danes Foto: Instagram & Imdb Običajno sem zjutraj pojedla eno ali dve jajci iz ekološke reje. Za kosilo je bila navadno pusta juha brez maščobe in rezancev. Pravzaprav je bila to voda, v kateri je bila le zabeljena zelenjava, ter nekaj pustega mesa," je svoj jedilnik opisala Brena, ki vsak dan tudi telovadi. Najraje ima plavanje, vaje za moč in tenis.

Izklesano postavo ji še danes zavida marsikatera 20-letnica. | Foto: Instagram & Imdb Izklesano postavo ji še danes zavida marsikatera 20-letnica. Foto: Instagram & Imdb Zvezdnica veliko energije dobi tudi od svojih otrok, vnukov in moža Boba Živojinovića. Z zadnjim bosta prihodnji teden praznovala 29. obletnico poroke. Njuna zveza se je začela z bežno romanco.

Lepa Brena in Boban Živojinović bosta prihodnji mesec praznovala 29. obletnico poroke. | Foto: Instagram & Imdb Lepa Brena in Boban Živojinović bosta prihodnji mesec praznovala 29. obletnico poroke. Foto: Instagram & Imdb "Ko sva ostala skupaj v najtežjih trenutkih ob njegovi poškodbi hrbtenice in ugrabitvi sina Stefana, se je najina ljubezen le še poglobila. Prav zato se mi zdi pomembno, da se vsako leto spomniva na to in proslaviva svojo ljubezen," je dejala Lepa Brena.

Trendi Lepa Brena bo za sina zapravila sto tisoč evrov
Trendi Jugoslovanski teniški zvezdnik: Sestajal sem se s princeso Diano
Trendi Razkrita skrivnost ugrabitve sina Lepe Brene?
Ne spreglejte