SiolNET. Trendi Kulinarika
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zgodba, ki se je vpisala v zgodovino slovenske kulinarike

0

termometer

Ana Roš je letošnje poletje postavila nov mejnik v svetu ulične kulinarike. Na svojih počitnicah je dokazala, da je hitra hrana lahko več kot pica, burek ali hot dog.

Od Schengenfesta do osrčja slovenske Obale: Ana Roš je v štirih počitniških slovenskih krajih pustila pečat, ki bo za vedno na glavo postavil dojemanje hrane.

Svojo "old school" prikolico je najprej parkirala na Schengenfestu, kjer je kar tri dni zapored skrbela za lačna usta mimoidočih, nato pa jo je zaneslo na Obalo. V Kopru je popestrila mestni utrip, v Piranu je pričarala pravo intimno obmorsko pravljico, ki pa je svoj vrhunec dosegla v bombastičnem Portorožu.

Njene počitnice pa ne bi bile uspešne brez njenih vrhunskih kuharskih pomočnikov, ki smo jih izbrali prav na našem mediju Planet Siol.net. To so bili Robi Rep, Martin Kalar, Katarina Ceglar, Miroslava Kos, Maksimilijan Stakne, Kristina Bogataj in Damjan Sajovič.

Anino kulinarično potovanje smo strnili v pet minut. Priporočamo ogled videa, a na lastno odgovornost, saj sproža lakoto in glasno kruljenje. Dober tek!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin