Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
8. 6. 2024,
7.00

Osveženo pred

6 dni, 8 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad nagradna igra Trajnost paradižnik Lušt PR članek

Sobota, 8. 6. 2024, 7.00

6 dni, 8 ur

Še vedno svež. Sočen. Slovenski.

Oglasno sporočilo
1_LUSTen-paradiznik_14 | Foto Paradajz d.o.o.

Foto: Paradajz d.o.o.

V srcu Prekmurja pridelujejo paradižnik, ki s svojim okusom in teksturo že navdušuje Slovenke in Slovence. Paradižnik LUŠT ne predstavlja samo svežine in sočnosti, ampak hkrati poudarja še predanost, kakovost in spoštovanje do okolja. Vsak sadež, ki zraste pod blagovno znamko LUŠT, je plod trdega dela in znanja, ki na mize slovenskih domov prinaša veselje.

LUŠTek nagrajuje! ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT in z malo sreče postanite LUŠTen/na voznik/ca nove Mazde 2 hybrid* za eno leto ali se potegujte za druge privlačne nagrade! Naložite račun, iz katerega je razviden nakup paradižnika LUŠT v skupni vrednosti najmanj pet evrov z DDV, ali napišite zgodbo dolžine od 500 do 1500 znakov brez presledkov z naslovom ZaLUŠTam si paradižnik LUŠT. 

2_LUSTek-nagrajuje_ | Foto:

Od svojih začetkov v letu 2012, ko so LUŠTovci prvič posadili sadike grozdastih paradižnikov LUŠT, je njihova predanost integrirani pridelavi in zagotavljanju okusnih paradižnikov postala njihov vsakdan. Barvita svežina, ki jo paradižniki LUŠT prinašajo na jedilne mize, se odraža v bogatem naboru sort, ki jih ponujajo: od prvotnega Grozdastega paradižnika LUŠT do Malega LUŠTa ter Datljevega, Slivovega in Češnjevega paradižnika pa vse do LUŠTka – razigrane mešanice pisanih češnjevih paradižnikov. Vsaka sorta je zgodba zase, polna svežine in sočnosti, ki obogati vsakdanje obroke in družinske pojedine. 

Paradižniki LUŠT so na voljo po vsej Sloveniji – od velikih trgovskih centrov do idilične LUŠTne domačije v Renkovcih in živahnega vrveža osrednje ljubljanske tržnice.

3_LUSTen-paradiznik_16 | Foto: Paradajz d.o.o. Foto: Paradajz d.o.o.

Pridelani z ljubeznijo v Prekmurju ti paradižniki niso le sveži in sočni, ampak tudi prijazni do okolja in zdravja. V toplejših mesecih jih božajo žarki prekmurskega sonca, v hladnejšem obdobju pa rastejo s pomočjo obnovljive geotermalne energije. 

Podjetje Paradajz, ki stoji za blagovno znamko LUŠT, je zgled trajnostnega in družbeno odgovornega poslovanja. S kratkimi transportnimi potmi in lokalno pridelavo zagotavljajo, da so paradižniki LUŠT vedno sveži ter pridelani z mislijo na dobrobit okolja in skupnosti.

Vsak paradižnik LUŠT pripoveduje svojo edinstveno zgodbo, ki se začne v trenutku, ko zraste na slovenskih tleh. Je plod lokalnega znanja in predanosti, ki zagotavlja, da s svojo svežino ter sočnostjo v hipu obogati vsak obrok.

5_LUSTni-zaposleni_1 | Foto: Paradajz d.o.o. Foto: Paradajz d.o.o.

Odkrijte čarobni svet svežine s paradižniki LUŠT. Vabimo vas, da se nam pridružite in doživite razvajanje brbončic z vsakim grižljajem.

ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT!

Naročnik oglasnega sporočila je PARADAJZ D.O.O. 

Ne spreglejte