Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 7. 2022,
9.43

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Spar Premium UROŠ FAKUČ Gregor Vračko Uroš Štefelin SPAR PR članek

Sreda, 20. 7. 2022, 9.43

1 leto, 9 mesecev

Pestra paleta vrhunskih poletnih okusov

Okusite poletje s Spar Premium izdelki Michelinovih chefov

Oglasno sporočilo

Spar preseneča s kakovostnimi izdelki in vrhunskimi okusi. Spar Premium izdelkom za žar treh Michelinovih chefov se pridružujejo novi izdelki, ki bodo še popestrili poletje. S Spar Premium izdelki Michelinovih chefov boste poskrbeli za popolno poletno pojedino za še tako zahtevne okuse.

Poskusite Spar Premium izdelke Michelinovih chefov, ki so nastali v sodelovanju z Michelinovimi chefi Urošem Štefelinom, Gregorjem Vračkom in Urošem Fakučem.  | Foto: Poskusite Spar Premium izdelke Michelinovih chefov, ki so nastali v sodelovanju z Michelinovimi chefi Urošem Štefelinom, Gregorjem Vračkom in Urošem Fakučem.

Michelinovi mojstri okusov

Vsem, ki cenijo kakovostne sestavine in vrhunske okuse, linija Spar Premium ponuja izdelke treh vrhunskih kuharskih mojstrov, ki so si prikuhali slavne Michelinove zvezdice. Michelinova zvezdica je v svetu kulinarike najbolj cenjen znak mojstrstva in odličnosti, o katerem sanja vsak dober kuhar.

Mojstri okusov, chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč, za kupce izdelkov Spar Premium pripravljajo zanimive recepte, mojstrske nasvete, številna presenečenja ter seveda vrhunske gurmanske izdelke premium okusov, nad katerimi boste navdušeni tako vi kot vaši gostje. Za letošnje poletje so pripravili kar nekaj novosti.

Sočna pica

Vaša pica bo zdaj še bolj slastna in sočna po zaslugi chefa Gregorja Vračka in njegove Spar Premium paradižnikove omake za pizzo. Pripravljena je iz sočnih paradižnikov z dodatkom aromatičnega origana. Je brez konzervansov, dodanih arom, ojačevalcev arome in aditivov ter primerna tudi za vegane.

Michellin - Siol_2 | Foto:

Pristne italijanske testenine

Za pristne italijanske testenine potrebujete pravo omako. Spar Premium omaka za testenine chefa Uroša Fakuča je pripravljena ročno in iz italijanskih paradižnikov ter ne vsebuje ojačevalcev arome, aditivov in palmovega olja. Na voljo je v dveh okusih: zelenjavna in all’ amatriciana.

Zelenjavna omaka za testenine poleg italijanskih paradižnikov vsebuje še svežo izbrano zelenjavo, zato je primerna tudi za vegane. V omaki za testenine all’ amatriciana pa so poleg italijanskih paradižnikov tudi italijanska panceta, bazilika in čili, zato je rahlo pikantnega okusa.    

Poskusite tudi testenine s Spar Premium pestom chefa Uroša Fakuča. Izdelan je ročno in iz najboljših sestavin: s svežo baziliko in sirom Tolminc ter ekstra deviškim oljčnim oljem. Poleg tega ne vsebuje umetnih arom, dodanih barvil, ojačevalcev arome in palmovega olja.

Michellin - Siol_3 | Foto:

Osvežilen ledeni čaj

Za piko na i v vročih poletnih dneh si privoščite osvežilni Spar Premium ledeni čaj chefa Uroša Fakuča. Pripravljen je iz sveže kuhanega čaja, ne vsebuje aditivov, dodanih barvil in arom ter je primeren tudi za vegane. Poskusite oba okusa: bezeg, robida & jagoda ter ingver, limonska trava & meta. Na zdravje!

Michellin - Siol_4 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR SLOVENIJA, D. O. O. 

Ne spreglejte