Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 7. 2023,
11.02

Osveženo pred

8 mesecev, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Mimovrste piknik žar PR članek

Sobota, 29. 7. 2023, 11.02

8 mesecev, 3 tedne

Obvezni dodatki za žar mojstre

Oglasno sporočilo

Peko na žaru ima marsikdo za umetnost, ki zahteva pravo mešanico veščin, potrpljenja in, seveda, pravih pripomočkov. Biti mojster žara ni samo stvar peke mesa. Gre tudi za izboljšanje izkušnje s pravimi orodji in dodatki, ki zagotavljajo brezhibno izvedbo. Vstopite v svet dodatkov za žar, ki jih vsak žar mojster preprosto mora imeti.

Žar | Foto: iStock Foto: iStock

Ne spreglejte osnov

Začnimo z nečim, kar je pogosto spregledano, vendar je bistveno za varnost in udobje: protidrsne rokavice. Te rokavice so narejene iz materialov, odpornih proti vročini, in zagotavljajo odličen oprijem, kar je nujno, ko uporabljamo vroče predmete, kot so žari. Predstavljajte si, da brez skrbi dvignete vroč pokrov žara ali obrnete vročo ponev na žaru, brez strahu pred opeklinami. To je moč protidrsnih rokavic.

Mreža za peko je izjemno vsestranska in omogoča kuhanje različnih jedi, ki jih običajno ne bi mogli pripraviti na žaru. Zelenjava in ribe se odlično obnesejo, ko jih pečemo na mreži. Tako lahko iz svojega žara iztisnete več kot le pečene klobase ali zrezke.

Električni pihalnik za prižiganje žara je še en pomemben dodatek. Ta majhen, a zmogljiv pripomoček lahko dramatično skrajša čas, potreben za pripravo žara. Z električnim pihalnikom lahko oglje v žaru spravite na idealno temperaturo v le nekaj minutah, brez nepotrebnega mučenja z vžigalicami ali papirjem.

Žar_2 | Foto: iStock Foto: iStock

Popolni dodatki za popolno vzdušje

Ko združimo vse te dodatke, lahko uživamo v različnih izkušnjah peke na žaru. Zamislite si popolno nedeljsko kosilo na vrtu, kjer z uporabo protidrsnih rokavic varno upravljate žar. Mreža za peko je polna barvite zelenjave in rib, ki dobivajo lepo zapečeno skorjico, medtem ko vi z električnim pihalnikom brez težav ohranjate pravo temperaturo.

Preprosta je lahko tudi priprava romantične večerje na terasi, kjer s pomočjo protidrsnih rokavic prenašate vroče krožnike z žara na mizo. Na mreži pečete file lososa, poleg se pečejo šparglji, ki se nežno dimijo. In vse to brez nepotrebnega čakanja na popolno temperaturo, saj ste oglje v trenutku pripravili z električnim pihalnikom. Z uporabo pravih dodatkov za žar se lahko vsak, ki ima strast do peke na žaru, počuti kot žar mojster. In ko imate prava orodja, je edina omejitev vaša kreativnost.

Naročnik oglasnega sporočila je MIMOVRSTE D.O.O.

Ne spreglejte