Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 6. 2019,
10.54

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Maribor čarovnik

Torek, 11. 6. 2019, 10.54

4 leta, 10 mesecev

Najbolj nenavaden večer

Oglasno sporočilo

Če se vam je zdela zgodba o Alici v čudežni deželi nekaj drugačnega, ali prav tako našim staršem zgodba o Čarovniku iz Oza, potem imate posebno priložnost, da se sodobni tovrstni zgodbi pridružite tudi sami. Nad mariborskim nebom se bo v povsem neobičajnem okolju zgodila svojevrstna dogodivščina.

Luft Maribor | Foto:

Nenavaden vrt bo zaživel v mariborskem lokalu Luft 360 pod budnim očesom poznavalca barmanske kulture Jana Noseta ter številnih znanih osebnosti in prav z vseh strani izpostavil magičnost priljubljenega praznika svetovnega dneva kumare. In kako zelo sočen okus doda kumara pripravljena na tisoč in en način v koktejlih, se boste lahko prepričali sami.

Ste jo že našli? Tisto idealno? Oblike so pri tem seveda pomembne, a še bolj sam okus. Kdo je pridelal največjo, najbolj nenavadno? Le kako jo boste pripravili? In na kakšen način neki?

Luft Maribor | Foto:

Mi priporočamo osvežilno, da se boste lažje sprehodili skozi čarobni vrt, na katerem kraljuje le ona. Idealna kumara. Preverite, kakšne skrivnosti vse je pripravila in kaj vse se lahko vidi z njenega vrta, visoko nad mestom Maribor.

Naročnik oglasne vsebine je LUFT.

Ne spreglejte