SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Najbolj nenavaden večer

Oglasno sporočilo

Če se vam je zdela zgodba o Alici v čudežni deželi nekaj drugačnega, ali prav tako našim staršem zgodba o Čarovniku iz Oza, potem imate posebno priložnost, da se sodobni tovrstni zgodbi pridružite tudi sami. Nad mariborskim nebom se bo v povsem neobičajnem okolju zgodila svojevrstna dogodivščina.

Luft Maribor

Nenavaden vrt bo zaživel v mariborskem lokalu Luft 360 pod budnim očesom poznavalca barmanske kulture Jana Noseta ter številnih znanih osebnosti in prav z vseh strani izpostavil magičnost priljubljenega praznika svetovnega dneva kumare. In kako zelo sočen okus doda kumara pripravljena na tisoč in en način v koktejlih, se boste lahko prepričali sami.

Ste jo že našli? Tisto idealno? Oblike so pri tem seveda pomembne, a še bolj sam okus. Kdo je pridelal največjo, najbolj nenavadno? Le kako jo boste pripravili? In na kakšen način neki?

Luft Maribor

Mi priporočamo osvežilno, da se boste lažje sprehodili skozi čarobni vrt, na katerem kraljuje le ona. Idealna kumara. Preverite, kakšne skrivnosti vse je pripravila in kaj vse se lahko vidi z njenega vrta, visoko nad mestom Maribor.

Naročnik oglasne vsebine je LUFT.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin