Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 7. 2021,
11.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča INCOM LEONE

Foto: arhiv ponudnika

Natisni članek

nagradna igra sladoled Leone advertorial

Četrtek, 15. 7. 2021, 11.07

2 meseca, 1 teden

Nagradna igra: zajemi največjo žlico sladoleda LEONE in osvoji oddih v Sloveniji!

Podarjamo oddih na slovenski idilični lokaciji

Vsebino omogoča INCOM LEONE

Foto: arhiv ponudnika

Tako kot Slovenija tudi LEONE, priljubljeni sladoledi iz Ajdovščine, letos praznujejo 30 let! Leta 1991 je namreč Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom LEONE, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži. Ravno tako, kot sta to storila Steve Jobs in Bill Gates! Danes pa LEONE najdemo v zamrzovalnikih širom Slovenije, z njihovimi sladoledi pa se radi sladkajo tudi na največjih svetovnih trgih!

Leone | Foto:

Zato to poletje praznujmo vsi! Sodeluj v veliki nagradni igri LEONE in uživaj v odkrivanju Slovenije, s sladolednim loncem LEONE v roki!

KAKŠNE SO NAGRADE? PRIČAKUJ NEPRIČAKOVANO!

Pravila nagradne igre so enostavna. Kupi sladoledni lonec LEONE (vsaj enega!), nato pa pošlji SMS z besedo LEONE30LET in številko računa, s katerega je razviden nakup vsaj enega sladolednega lonca LEONE  (npr. LEONE30LET 123456) na 3131.

Leone | Foto:

VELIKA NAGRADA

1 x 7 dni z luksuznim avtodomom

V času nagradne igre pa LEONE podeljuje kar 30 paketov sladoleda! Za več informacij o nagradni igri lahko obiščeš jubilejno spletno stran LEONE.

Leone | Foto:

S SODELOVANJEM V NAGRADNI IGRI PREJMEŠ DARILO − JUBILEJNO ŽLICO LEONE!

Ob svojem jubileju LEONE pripravlja posebno presenečenje − kupci loncev LEONE, ki bodo sodelovali v nagradni igri, bodo prejeli posebno jubilejno žlico LEONE! Verjemite nam na sladko besedo. Ta žlica si zasluži posebno mesto v vaših predalnikih (in sladkih ustih!).

TEDENSKE NAGRADE: 5 DOŽIVETIJ PO SLOVENIJI

LEONE so znani kot mojstri doživetij. Zato prav vsako od kar petih nagradnih doživetij predstavlja edinstveni okus vsakega od loncev. Izkoristite doživetja LEONE za svoje poletne oddihe in se prepustite razvajanju, ki prihaja izpod rok ajdovskih mojstrov! Nagradna doživetja se podeljujejo tedensko, zato pohitite!

Leone | Foto:

Obožuješ občutek svobode? Potem si privošči Nuts about Freedom!

Kot se spodobi za vedno inovativno podjetje, visoki jubilej pri LEONE praznujejo z novim sladolednim loncem − Nuts About Freedom z okusom lešnika, v njem pa poleg hrustljavih lešnikov najdemo tudi koščke brownieja, razkošno prelite s plastjo čokolado.

Predlog poletnega oddiha LEONE: polet z balonom, z balonarskim krstom in uživanjem v sladoledu Nuts About Freedom!

Leone | Foto:

Si rad poleti vzameš čas zase? Sprosti se s Time to Chill!

Ali ste vedeli, da je pomarančni cvet znan po uspešnem zmanjševanju stresa? Time to Chill, sladoledni lonec LEONE, se zato ponaša z okusom pomaranče in mandlja, v njem pa najdemo tudi koščke pomaranče in razkošne plasti čokolade. Predlog poletnega oddiha LEONE: razvajanje v znanem Thalasso spa, s kopeljo, solnim pilingom in klasično masažo.

Leone | Foto:

Verjameš, da je najslajše doma z najbližjimi? Skupaj zajemite največjo žlico Home is where the Cookie is!

V sladoledu najraje uživaš s celo družino? Potem je zate sladoledni lonec LEONE Home is where the Cookie is! Ta sladoled se ponaša z okusom vanilje, koščki piškotov in kakavovimi polnili, ki jih obožujejo prav vsi člani družine. Predlog poletnega oddiha LEONE: lov na zaklad LEONE v Vipavski dolini!

Leone | Foto:

Zagrabi On top of the World in osvoji nove vrhove!

Uživaš v razgledu z najvišjih vrhov? Privošči si sladoledni lonec LEONE On Top of the world! Z okusom borovnice in maskarponeja ter s koščki borovnic in plastmi bele čokolade bo ta sladoled v tebi celo poletje negoval zmagovalca. Predlog poletnega oddiha LEONE: vikend v počitniškem naselju Nebesa z osupljivim pogledom na dolino Soče.

Leone | Foto:

Romantik po duši? Skupaj uživajta v Hey Honey, let’s spice it up!

Si želiš poleti preživeti več časa z boljšo polovico? Skupaj zajemita veliko žlico sladolednega lonca LEONE Hey Honey, let's spice it up s polnilom iz medu in oreščki pekan! Zaradi dodatka kardamoma, naravnega afrodiziaka, pa bo vajino poletje hitro postalo še bolj vroče!

Predlog poletnega oddiha LEONE: romantična večerja v Dvorcu Zemono.

Leta 1991 je Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom LEONE, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži. Ravno tako, kot sta to storila Steve Jobs in Bill Gates! | Foto: Leta 1991 je Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom LEONE, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži. Ravno tako, kot sta to storila Steve Jobs in Bill Gates!

LEONE, SUPERBRAND ZNAMKA LETA 2021

Podjetje Incom LEONE, eden od najvplivnejših proizvajalcev sladoleda v regiji, je doma v Ajdovščini v Vipavski dolini, svoje sladolede pa izvaža v več kot 43 držav po vsem svetu. Sladoledi LEONE so prejemniki številnih nagrad, med njimi tudi nagrade DLG − Zlate medalje Kmetijskega združenja Nemčije in nagrade britanskega Združenja za zmrznjeno prehrano v produktni inovaciji.

Inovativnost in vrhunskost LEONE so v letu 2021 nagradili tudi potrošniki in različni strokovnjaki. LEONE so nagradili s prestižnim nazivom Superbrand znamke za leto 2021, njihove oboževane sladoledne vrtnice Rose Cones pa so si prislužile naziv izbranega produkta leta 2021.

Spremljaj LEONE na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na njihovem spletnem mestu. 

Ne spreglejte