Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 12. 2017,
8.50

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogočajo Ljubljanske mlekarne

Natisni članek

advertorial nagradna igra Ljubljanske mlekarne Mu Athentikos

Ponedeljek, 11. 12. 2017, 8.50

2 meseca, 1 teden

Nagradna igra: Kakšna je vaša prva misel ob okušanju jogurtov Mu Athentikos?

Vsebino omogočajo Ljubljanske mlekarne

Si predstavljate, da bi lahko že po prvi žlički mehkega in sočnega jogurta z mislimi odpotovali do svoje sanjske destinacije? Jogurt Mu Athentikos omogoča prav takšno čarobnost.

Mu | Foto:

Čarobno potovanje do vročega Sredozemlja, kjer se čas ustavi in kjer so vsi okusi in zvoki še bolj intenzivni in poživljajoči. Ali potovanje v globino modrega Sredozemlja, kjer je spomin na prijetne poletne dni še kako prisoten.

Grški tip jogurta Mu Athentikos vam namreč omogoča popolno nebeško izkušnjo, kjer se boste v trenutku lahko znašli na drugem koncu sveta in s katero boste za nekaj minut pozabili na vse neprijetnosti, ki so vas prevzele čez dan.

Stari Grki so bili znani po hedonizmu in pravi grški jogurti so že takrat veljali za vrhunec kulinaričnega razvajanja. Z grškim tipom jogurta Mu Athentikos boste vstopili v njihov svet razvajanja in užitkov.

Jogurte Mu Athentikos odlikujeta poln okus in kremasta tekstura, ki smo jo nadgradili z izbranim podloženim sadjem. Na voljo je v 150-gramskih lončkih in štirih okusnih različicah: naravni, jagodni, med z vaniljo in borovničev.

Nas je odpeljalo v trenutku

Tudi mi smo preizkusili jogurt Mu Athentikos med in vanilja. Najprej nas je prevzela njegova aroma in nas takoj odpeljala na pot, ki jo je za nas pripravil ves lonček. Z vsako žličko, ki je bil pravi miks svežine in sladke medene razvade, smo bili bliže naši najljubši poletni destinaciji. Pred očmi so se nam zarisali obrisi peščene plaže na Santoriniju, zavohali smo močan vonj sivke in zaslišali smo živahnost turističnih ulic.

 


Mu Athentikos | Foto: Kam pa bo vas ponesel jogurt Mu Athentikos?

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenci so:

Anže Tesovnik

Slavica Maver

Polona Bavdaž

Dušan Gornik

Jana Polda

Mira Ranik

Martina Križnik

Trček Sonja

Mojca Zajsek

Ana Robar

Luka Oblak,

Ana Špec Marn

Miha Andrič

Aleš Grosar

Ne spreglejte