Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 11. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Uroš Štefelin UROŠ FAKUČ Gregor Vračko Spar Premium SPAR PR članek

Ponedeljek, 14. 11. 2022, 7.00

1 leto, 5 mesecev

Nove dobrote SPAR Premium Michelinovih chefov že na policah

Michelinovi chefi znova presenečajo z odličnimi izdelki

Oglasno sporočilo

V hladnejših mesecih, ki so pred nami, si privoščite več dobre hrane. Poskusite nove, vrhunske izdelke SPAR Premium Michelinovih chefov - marinirano svinjsko kračo chefa Uroša Štefelina, krvavice chefa Gregorja Vračka, raviole s šparglji ali lisičkami ter namaz s prekajeno postrvjo in olivami chefa Uroša Fakuča.

Siol1 | Foto:

Vrhunska pojedina iz vaše kuhinje

Jesen in zimo zaznamujejo nižje temperature, zaradi katerih se več zadržujemo med štirimi stenami, druženje pa se pogosto preseli za mizo, kjer ne sme manjkati dobra hrana.

Pripravite izvrstno pojedino za svoje goste. Postrežete lahko nadevane telečje prsi in okusno prilogo, na primer dušeni ohrovt, kot jih pripravi chef Uroš Štefelin. Če ste ljubitelj testenin, pripravite domače testenine s fižolovim namazom po receptu chefa Gregorja Vračka. Za konec ponudite še odličen posladek. Predlagamo jesenski kozarček s kostanji in kakijevo kremo chefa Uroša Fakuča.

Siol12 | Foto:

Nove premium dobrote Michelinovih mojstrov

Če bi radi svoje kuharske mojstrovine še nadgradili, predlagamo, da posežete po vrhunskih izdelkih SPAR Premium, ki jih za vas ustvarjajo chefi z Michelinovo zvezdico. V Sparu vas že čakajo novi izdelki Michelinovih chefov, v katerih boste uživali to jesen in zimo.

Navdušila vas bo marinirana svinjska krača SPAR Premium chefa Uroša Štefelina brez kože in ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Njena posebnost je tudi, da je pripravljena po posebnem postopku sous vide. Gre za postopek, pri katerem vakuumirano meso počasi kuhamo pri nizki temperaturi (12 ur pri 72 stopinjah Celzija), zaradi česar postane nežno, sočno in izredno mehko. Priprava svinjske krače je povsem preprosta, postrežete pa jo lahko z različnimi prilogami.  

Privoščite si tudi vrhunsko krvavico SPAR Premium chefa Gregorja Vračka, polnjeno s slovensko ajdovo kašo, slovenskim ješprenjem in koščki prekajenega mesa. Postrezite jo z zeljem ali repo.

Še več okusov in idej

Mojstri okusov, chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč, poleg odličnih izdelkov, ki jih za vas ustvarjajo pod znamko SPAR Premium, objavljajo zanimive recepte in mojstrske nasvete.

V trgovinah SPAR in INTERSPAR poiščite in preizkusite tudi preostale izbrane izdelke SPAR Premium Michelinovih chefov. Dober tek!   

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR.  

Ne spreglejte