SiolNET. Trendi Kulinarika
Vsebino omogoča Franck Ljubljana d.o.o.
  • Messenger
  • Messenger

Kreativni okusi Franck Cappuccina

Vsebino omogoča Franck Ljubljana d.o.o.

Franck Capuccino je ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih znamk kapučina na regionalnem trgu, svoj status inovatorja pa Franck zagotavlja z vrhunsko kakovostjo izdelka in s stalnim razvojem novih stvari v skladu z željami potrošnikov.

Kava Franck

Upoštevajoč želje potrošnikov, je Franck na podlagi raziskave, ki jo je izvedel, dodatno popestril svojo ponudbo instant kapučinov, ki so, zahvaljujoč desertnemu okusu, nekakšna zamenjava za sladki zalogaj in trenutek za uživanje. Gre za najnovejši okus Franck Cappuccino Nougat Cream, očarljivo kombinacijo lešnika in čokolade.

Raziskava je pokazala, da so potrošnikom inovacije in različni okusi v kategoriji instant kapučinov izjemno pomembni. Čeprav ostajajo predvsem pri svojih običajnih okusih, pričakujejo tudi kontinuirane inovacije v tej kategoriji, ker svoj primarni okus radi kombinirajo z novimi. Zaradi tega Franck poleg novega okusa Nougat Cream ponuja tudi raznovrstno paleto okusov: Classic, Čokolada, Irish Cream, Kokos&Bela čokolada, Jaffa, Vanilla Cream.

Po podatkih iz raziskave so potrošniki Franck Cappuccina predvsem mladostniki, stari od 18 do 24 let, v tem segmentu je Franck prva izbira med potrošniki. Franck Cappuccino se najpogosteje pije na srečanjih v kavarnah ali doma, je eden najbolj priljubljenih študentskih napitkov, potrošnike pa pogosto spominja na sproščanje in sladico.

Na evropskem trgu v kategoriji instant kapučinov prevladuje trend, po katerem retail znamke lansirajo vse več desertnih kavnih napitkov (tako imenovani "dessert-style coffees"), ki jih potrošniki spoznavajo kot dobro zamenjavo za sladico, kar je v skladu s Franckovo strategijo za to kategorijo.

Obenem pa se Franck odziva na potrebe trga v vsakem pogledu, tako da se napitki Franck Cappuccino lahko pijejo topli ali hladni, kar je še posebej dobro sprejeto poleti.

Vsi se veselimo trenutkov sproščanja po napornem delovnem dnevu ali v družbi prijateljev ob skodelici toplega, aromatičnega napitka. Svoj najljubši, kremasti Franck Cappuccino lahko pripravite s toplim mlekom ali z vodo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin