Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 10. 2015,
14.38

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Žito Zlato polje testenine Jani Jugovic advertorial

Petek, 2. 10. 2015, 14.38

2 meseca, 2 tedna

Bi radi kuhali s Sašem in Janijem? Prijavite se!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vam primanjkuje časa in idej za kreativno kuhanje? Brez skrbi! Jani in Sašo vam bosta pomagala, da bo vaša kuhinja zadišala po prvovrstnih in hitro pripravljenih obrokih.

Kronično pomanjkanje časa je glavni razlog za to, da je domača kuhinja precej monotona, in čeprav radi razvajamo brbončice z okusnimi in novimi jedmi, se večinoma gibamo v začaranem krogu varnih, že preizkušenih in hitrih receptov.

Jani in Sašo bosta razbila monotonost v vaši kuhinji

Ravno zato smo na pomoč poklicali dva vrhunska slovenska kuharja, ki razumeta potrebe in zahteve povprečnih slovenskih gospodinjstev. Skupaj z njima bomo posneli pet drugačnih, razgibanih, predvsem pa zelo uporabnih kuharskih delavnic.

Hitro, okusno, praktično in raznoliko: takšne bodo njune kuharske delavnice, na katere ste vabljeni tudi vi, dragi bralci Planet Siol.net. Odgovorite na nagradno vprašanje in si prikuhajte noro nagrado: postali boste pravi kuharski pomočnik!

Jani in Sašo vas bosta vzela pod svoje okrilje, skupaj boste pripravili nekaj jedi, spoznali nove recepte, predvsem pa noro uživali v kuharskih vragolijah.

Vse to bo zabeležila tudi naša snemalna ekipa. Kdo ve, mogoče se med vami celo skriva nova kuharska zvezda.

Pri izbiri sestavin ne sprejemata kompromisov, ampak iščeta samo najboljše!

Prvo pravilo uspešnega, okusnega in inovativnega obroka je izbira kakovostnih sestavin. Prav zato sta Jani in Sašo izbrala izdelke blagovne znamke Zlato polje in Maestro.

Jani nam bo z izvrstnimi izdelki Zlato polje odprl svet testenin in nam dokazal, da je obrok s pašto veliko več kot zgolj hiter in priročen izhod v sili, ko nam zmanjka idej. Z rižem in mlevskimi izdelki Zlato polje pa nam bo pričaral nove okuse, ki bodo navdušili tudi najzahtevnejše.

Sašo vam bo dokazal, kako monotone so jedi, če jim ne znamo dodati tistega pravega ščepca začimb Maestro, ki obrok ustrezno obogatijo in mu dodajo okus po vrhunski kuhinji.

Testenine so lahko tudi drzne

Drznost bo tako glavno vodilo Janijevih delavnic, ki bo običajne obroke s testeninami spravil na višjo raven. "Nagrajencem bom predstavil več alternativ od predjedi iz testenin, glavnih jedi in tudi testenine kot sladico," je napovedal Jani, ki bo ustvarjal s svojim glavnim kuharskim adutom – z Zlatim poljem, slovenskimi testeninami z najdaljšo tradicijo, ki že leta "kuhajo" usodo slovenskih gospodinjstev.

Pomagal vam bo tudi sestaviti okusne in zelo hitre obroke iz riža in raznovrstnih mlevskih izdelkov Zlato polje, ki bodo konkretno spremenili vaše kuharske navade. Samo pol ure in iz vašega krožnika bo zadišalo kot pri najboljšem šefu.

Začinite jedi s pravim značajem

Jed ni nikoli vrhunska, če je pusta in dolgočasna, je prepričan Sašo: "Začimbe so pika na i vsem jedem in če jih pravilno uporabljamo in kombiniramo, jedem dajejo značaj, navsezadnje pa so lahko tudi zdravilne," nam je povedal Sašo, ki zagotavlja, da lahko vsako jed z izborom pravih sestavin, dvignemo na višjo raven.

Prijavite se in kuhajte skupaj z nami!

Torej, pripravite kuhalnice in predpasnike, še prej pa odgovorite na nagradno vprašanje in se prijavite na najboljšo in najbolj slastno kuharsko preizkušnjo na spletu. Jani in Sašo že nestrpno čakata na pet kandidatov, ki se bodo skupaj z njima podali na pravo kuharsko pustolovščino, polno okusov in zabave. Seveda, vedno v družbi dveh najboljših kuharskih partnerjev: Maestro in Zlato polje – prava velikana slovenske kulinarike!

Jani in Sašo bosta kuhala v kuhinji Bosch

Ne spreglejte