SiolNET. Trendi Kulinarika
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

120 najboljših slovenskih gostiln: imejte jih vedno pri roki!

0

termometer

 | Foto:
Izšel je vodnik, v katerem smo zbrali ocene 120 najboljših gostiln v Sloveniji po izboru Siol.net in ki bo nedvomno postal obvezna oprema vseh ljubiteljev dobre hrane in pijače.

Več kot pet let je že minilo, odkar se je Siol.net lotil ocenjevanja slovenskih gostiln, od takrat pa se na naših straneh vsak četrtek vrstijo ocene gostiln, restavracij, turističnih kmetij in oštarij. V tem času je naša ekipa, sestavljena iz bolj ali manj novinarsko obarvanih jedcev, obiskala okoli 300 gostiln, izmed teh pa smo izluščili deset ducatov najboljših, tistih, ki so si po našem mnenju zaslužile najboljše ocene.

Najdite najboljše v Sloveniji Te gostilne so zdaj zbrane v priročnem vodniku 120 najboljših slovenskih gostiln po izboru www.siol.net, ki bo vaš zvesti spremljevalec na vseh koncih naše države in bo hitro priskočil na pomoč, ko boste iskali najboljšo gostilno v svoji bližini.

Da bi bil vodnik čim bolj uporaben, smo gostilne razvrstili po regijah, dodali pa naše aktualne lestvice najboljših gostiln, turističnih kmetij in lokalov z najlepšimi razgledi v posameznih slovenskih regijah.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin