Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 5. 2024,
18.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,86
astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop

Natisni članek

Sobota, 11. 5. 2024, 18.07

2 meseca, 1 teden

Kot dobro vino: ti znaki horoskopa so z leti vse privlačnejši

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,86
moški, poslovnež | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Opis, da se starajo kot dobro vino, še posebej velja za tri nebesna znamenja. Ljudje, rojeni v njih, z leti postajajo vse privlačnejši, pa naj bo to fizično, zaradi karizme ali modrosti.

Kozorog

Kozorogi so znani po svoji resnosti in disciplini, zaradi teh lastnosti pa s staranjem postajajo vse bolj privlačni. Vlada jim Saturn, planet zrelosti in odgovornosti, zato z leti razvijejo izrazito notranjo moč in stabilnost. Ker se povsem posvetijo svojim ciljem, jih življenjski izzivi ne vržejo s tira, to pa njihovi osebnosti da še posebej privlačno in spoštovano globino. Ob vsem tem kozorogi pogosto z leti tudi fizično postajajo vse bolj privlačni, saj se njihova samozavest odraža tudi na njihovem videzu.

Tehtnica

Tehtnice, ki jim vlada Venera, planet lepote in umetnosti, so že po svoji naravi privržene vzdrževanju mladosti in lepote. Njihova privlačnost z leti ne zbledi, ampak pogosto postanejo še bolj elegantne in šarmantne. Tehtnice dajejo veliko pozornosti svojemu videzu in načinu, kako se predstavljajo v javnosti, zato so vedno videti dobro. Dodatno privlačnost jim ob pridobivanju življenjskih izkušenj dajeta njihova družabnost in sposobnost ohranjanja harmoničnih odnosov.

Škorpijon

Škorpijoni z leti postajajo vse bolj intrigantni, s tem pa tudi privlačni. To znamenje, znano po svoji strasti in skrivnostnosti, z leti razvije še bolj globoko čustveno in intelektualno kompleksnost. Zaradi njihove intenzivne čustvenosti in sposobnost pletenja globokih vezi veljajo za izjemno privlačne partnerje. Ker je njihovo znamenje povezano s transformacijo in obnovo, ves čas delajo na sebi in so tako duhovno kot fizično z leti vse bolj privlačni.

Preverite svoj dnevni horoskop

prijatelji, ljubezen, zveza, par
Trendi Astrološki pari, ki se nikoli ne prepirajo
ženska, dekle, pametni telefon
Trendi Znaki horoskopa, ki za uspeh gredo preko trupel
ljubezen, zaljubljenca
Trendi Najbolj pozorni možje so rojeni v tem znamenju
Ne spreglejte