Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 7. 2024,
4.00

Osveženo pred

4 dni, 12 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop julij 2024 dnevni horoskop horoskop danes horoskop 2024 horoskop horoskop

Petek, 5. 7. 2024, 4.00

4 dni, 12 ur

Dnevni horoskop: pomembne novice za rake, škorpijoni na službeno potovanje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93
poletje, ženska, plaža | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 5. julij. Preverite, kaj vam piše v zvezdah.

Oven

Zvečer lahko pričakujete ogromno druženja. Kljub temu, da bo dan naporen, bo večer lepši. Najverjetneje se boste srečali s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Počutili se boste odlično in nadoknaditi boste želeli vse za nazaj. Dialog in komunikacija vam ne bosta tuja. V dopoldnevu boste prisluhnili osebi, ki vam je blizu. Ponudili ji boste svojo pomoč.

Bik

Pojavilo se bo nekaj napetosti, ko boste poskušali stabilizirati vaša čustva. Na delu bo lahko bila sila, ki bo neosebna in samostojna. Bolj ali manj bo ta sila vplivala na to, kako se boste počutili in kako dobro boste opravljali vaše delo. Držite se svojih dolžnosti, ostanite na realnih tleh.

Dvojčka

Vaša močna volja vas bo tudi danes neusmiljeno vodila k cilju. Zmožni boste videti več stvari naenkrat, poiskali boste jedro težav in ne boste nasedali površnim miselnim ukanam. Nakupovali boste in krepko presegli svoje finančne zmožnosti. Glejte, da boste hitro nadomestili izgubo. Nocoj se otresite stresa in se zabavajte dolgo v noč.

Rak

Na področju dela pričakujte zelo pomembne novice, za katere ni nujno, da bodo pozitivne. Ne ustrašite se jih, saj boste kmalu dosegli tisto, kar si želite. Pazite se pasti, ki vam jih bodo nastavljali drugi. Kot glavni razlog bi se lahko izkazala nevoščljivost. V naslednjem tednu pričakujte izboljšanje delovnih okoliščin. Pazite na finance in bodite previdni pri zapravljanju denarja. Načrtujte svojo porabo.

Lev

Zdelo se vam bo, da pričakujete preveč. Na področju poslovanja ste si zadali cilj, ki trenutno ni uresničljiv. Spoznanje bo danes morda malce boleče. Ne obupajte. Pred vami je odlično obdobje, zato poizkušajte še naprej. Na področju dela lahko kmalu pričakujete mamljivo ponudbo. Svetujemo vam, da jo podrobno pregledate. Vsekakor jo boste sprejeli, toda le zato, ker boste želeli nekomu ustreči.

Devica

V teh dneh boste morali priskočiti na pomoč družini. Bližnji družinski član bo imel težave z zdravjem ali s financami. Bodite pripravljeni. Vaša pomoč bo prišla še kako prav. Na delovnem mestu pričakujte zmedo. Pojavila se bo oseba, ki bo skušala prevzeti vaše ideje. Zaščitite svojo intelektualno lastnino, saj vam ta lahko omogoči plodnejšo prihodnost.

Tehtnica

Pričakujte dober dan na področju financ. Danes si lahko privoščite več zapravljanja. Prav tako boste danes v sebi sprejeli odločitve, ki vam bodo omogočile osebno rast. Na profesionalnem področju si boste zastavili nove cilje, ki vas bodo spremljali celo leto. Zdravje: ne pozabite na fizično aktivnost.

Škorpijon

Dobili boste ponudbo za službeno potovanje. Obstaja celo verjetnost dolgoročnega sodelovanja s tujino, zato bodite pripravljeni. V vaše delo bosta zagotovo vstopila aktivnost in razburljivost. Ponujeni vam bodo boljši pogoji, nad katerimi boste navdušeni že danes. Izkušnja vam bo prinesla osebno rast in rast na profesionalnem področju. Dan zagotovo ne bo naklonjen ljubezni. Privoščite si večer s prijatelji, saj boste tako pozabili na vsakdanje težave.

Strelec

Vplivna oseba vam lahko pomaga. Vzpostavite stik z njo, saj vam lahko omogoči boljšo prihodnost in finančno varnost. Če razmišljate o menjavi dela, je sedaj čas, da pomislite na vse osebe, na katere se lahko obrnete. Možnosti so vse okoli vas, zato spreglejte! Razmišljali boste o preteklosti. Čutili boste, da pretekle odločitve niso bile najpametnejše. Ne jemljite stvari tako resno. Osredotočite se na prihodnost in svoje zmožnosti!

Kozorog

V financah boste na tesnem. Razmišljajte z glavo, ko zapravljate denar, sicer se boste morali kaj kmalu obrniti na bližnjo osebo. Ne področju dela boste tudi danes zasuti z delom. Predali se boste delovnim nalogam, zato pričakujte maksimalni uspeh. Rezultat bo viden že naslednji teden. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Nasvet: ne belite si glave s podrobnostmi, saj boste zanje že našli čas. Počutje: čutili boste adrenalin.

Vodnar

Danes in v prihajajočih dneh lahko pričakujete izboljšanje na področju financ. Vidna je oplemenitev premoženja, zato boste navdušeno zapravljali denar. Omejite se in ne pretiravajte, saj vam bo dodaten denar v prihodnosti prišel zelo prav. Na področju dela boste danes razmišljali o tem, kako omejeni ste v resnici. Če želite pomembnejše delo, je sedaj pravi čas, da pokažete zagon in voljo.

Ribi

Danes boste morali biti na delovnem mestu zelo previdni. Vzpostavili boste nek odnos, ki bi lahko škodil vašemu ugledu. Delovne okoliščine bodo rahlo napete, zato previdno. Ne bodite kritični le na račun drugih, tudi sami pri sebi premislite, ali obstaja kaj, kar bi lahko izboljšali. Priliv, ki ga pričakujete, ne bo prišel pravočasno, zato bodite danes zelo pazljivi z denarjem!

Ne spreglejte