Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 11. 2018,
14.56

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča HOFER

Natisni članek

HOFER advertorial

Petek, 9. 11. 2018, 14.56

2 meseca, 2 tedna

Nuška očarala izbrano družbo #vecernaselekcija

Vsebino omogoča HOFER

Poglejte si posnetek ekskluzivnega dogodka, na katerem je simpatična Nuška Drašček v romantičnem zakulisju Ljubljanskega gradu očarala s svojim sanjskim petjem in neverjetno energijo.

Nuška Drašček, ambasadorka Selekcije, je ob voditeljski taktirki Davida Urankarja pričarala prav poseben večer. Ob spremljavi zimzelenih melodij in kozarcu izbranih vin Selekcije so navzoči na prireditvi spoznavali zanimive zgodbe o vinorodnih okoliših, ki jih je predstavljal priznani sommelier Jože Rozman.

Nuška je izbrani družbi predstavila del svojih osebnih izbranih trenutkov, ki jih je pospremila s skrbno izbranimi glasbenimi vložki. Vsaka pesem, ki jo je Nuška zapela, je na svojstven način poosebljala razpoloženje igrivosti, drznosti, spontanosti ali slavja, ta pa predstavljajo tudi temperament posameznega vinorodnega okoliša linije Selekcija.

HOFER | Foto:

Na dogodku je Nuška med drugim dejala: "Življenje nas stalno preseneča, nagrajuje, razveseljuje, preizkuša. Vsi ti trenutki pa nas delajo drugačne, nas plemenitijo. In še posebej lepo je, ko lahko tovrstne prelomnice delimo ob druženju s svojimi bližnjimi."

Nedvomno pa je bil največja popestritev Nuškin prepoznavni vokal, s katerim nas je ponesla v preteklost – s slovensko uspešnico Lastovke, prek francoske skladbe Padam, padam, ljudske Jnjen čewa jti gna, večer pa je končala z legendarnim Cabaretom.

HOFER | Foto:

Selekcija, izbrana vina in penine slovenskega porekla

Selekcija je nova HOFERjeva linija skrbno izbranih vin in penin odlične kakovosti slovenskega porekla, ustvarjena v sodelovanju s priznanimi in predanimi slovenskimi vinarji in primerna za različne priložnosti v naših življenjih:

  • Selekcija Primorska z vini iz Goriških Brd in Slovenske Istre je selekcija igrivosti, ki je nastala v sodelovanju z vinskima kletema Vinakoper in Goriška Brda, ponuja pa chardonnay, malvazijo, cabernet sauvignon, rebulo, rosé, merlot in refošk.
  • Selekcija Posavje je za trenutke drznosti, ustvarjena v sodelovanju s kletjo Zajc, zastopajo jo vina iz Bizeljskega, odločna modra frankinja in sveži muškatni rizling.
  • Selekcija Podravje je za trenutke spontanosti, soustvarjena s kletjo Puklavec Family, predstavljajo pa jo vina iz osrčja Ljutomersko-Ormoških goric, od traminca, rumenega muškata, sauvignona, renskega in laškega rizlinga, do chardonnayja.
  • Selekcija Radgonske gorice iz istoimenskega vinorodnega okoliša je ustvarjena v sodelovanju s kletjo Radgonske gorice, ponaša pa se s srebrno, zlato in sladko penino ter hugom s priznanim poreklom, za še bolj slavnostne izbrane trenutke.

HOFER | Foto:

Jože Rozman, vinski publicist, sommelier druge stopnje in ustanovitelj revije Vino, je ob tem izpostavil: "Slovenija je vinorodna dežela, sicer ne velika, toda z butično kakovostjo svojih vin lahko prepriča najbolj razvajene vinoljube kjerkoli. Tudi zato pozdravljam plodno sodelovanje vidnih slovenskih kleti s trgovskimi podjetji, ki lahko na ta način približajo dobra vina z dostopnimi cenami sleherniku. Da bo namen res dosežen, imejmo spoštljiv odnos do vina, saj si ga le-ta nedvomno zasluži. Vino uživajmo z vsemi čutili, s sluhom, vidom, vonjanjem in okušanjem, tako se nam bo razkrilo v celoti. Najbolje ob primerni hrani, kjer sta jed in vino enakopravna, tako bo ustvarjeno sozvočje, harmonija, nam v veselje in užitek."

Fotogalerija
1 / 18

Slovenska vina po fer ceni v vseh HOFERjevih trgovinah

Pri HOFERju si prizadevajo v čim večji meri kupcem zagotavljati izdelke slovenskega izvora, zato že vse od pričetka sodelujejo z lokalnimi dobavitelji, ponudbo pa so v zadnjih letih še občutno povečali. Tako je tudi Selekcija, nova HOFERjeva blagovna znamka izbranih vin in penin, nastala v sodelovanju s slovenskimi priznanimi kletmi, kot so Vinakoper, Goriška Brda, klet Zajc, Puklavec Family in Radgonske gorice.«

Selekcija, izbrana slovenska vina za izbrane trenutke

Selekcija je nova HOFER-jeva linija skrbno izbranih vin in penin odlične kakovosti slovenskega porekla, ustvarjena v sodelovanju s priznanimi in predanimi slovenskimi vinarji. Selekcija Primorska je ustvarjena v sodelovanju z vinsko kletjo Vinakoper in kletjo Goriška Brda, Selekcija Posavje v sodelovanju s kletjo Zajc, Selekcija Podravje s kletjo Puklavec Family, penine in hugo iz vinorodnega okoliša Radgonskih goric pa so ustvarjeni v sodelovanju s kletjo Radgonske gorice. Slovenska vina po fer ceni v vseh HOFER-jevih trgovinah.

Več na www.selekcija.si.

 

 

Ne spreglejte