SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mož in žena presenečata kot glasbeni duet (video)

3

termometer

Aleš Vovk - Raay in njegova žena Marjetka sta skupaj sodelovala že pri zasedbah Turbo Angels in Tangels, tokrat pa se predstavljata kot duet Maraaya. Njuna prva skladba nosi naslov Lovin' me.

Na slovenski glasbeni sceni imamo nov duet Maraaya. Ime je izpeljanka imen glasbenikov, ki ga sestavljata, to sta Marjetka in Raay. Pevca, par sta tudi zasebno, predstavljata prvo skladbo z naslovom Lovin' me, ki sta jo pospremila tudi z videospotom. Žanrsko projekt Maraaya opredeljujeta kot indie pop z elementi soula.

Turbo Angels … Tangels … Maraaya Marjetka in Aleš Vovk – Raay nista neznan glasbeni par. Sodelovati sta začela pri turbofolk zasedbi Turbo Angels, ki je nato prerasla v bolj umirjeno skupino Tangels. Po poroki se je Marjetka posvetila materinstvu in poučevanju petja, Raay pa je še naprej ustvarjal kot avtor številnih uspešnic. Zakrivil je tudi pesem Round and Round, s katero nas je Tinkara Kovač letos predstavljala na izboru za pesem Evrovizije.

Starša dveh sinov Marjetka je profesorica glasbe, diplomirala pa je tudi iz klasičnega solo petja. Več let je mentorica mladim glasbenim talentom, ki jim prenaša znanje kot učiteljica petja. Z Raayem sta se poročila leta 2010 in imata dva sinova, Vida in Oskarja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin