Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 12. 2014,
15.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Kurzschluss

Ponedeljek, 29. 12. 2014, 15.03

8 let

Za konec vrhunec novoletnega dogajanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Kurzschluss je v mesecu dni dokazal, da je najbolj nor klub v Sloveniji. V tej sezoni ga je obiskalo že več kot deset tisoč zabave željnih, ki so se zabavali do zgodnjega jutra.

Po številnih razprodanih večerih in odličnih koncertih se kratko, a sladko utripanje priljubljene puščice poslavlja. A slovo bo divje, saj zadnja zabava v letu Schluss@Kurzschluss obljublja vrhunec vseh zabav. Bodite del norega praznovanja in si drznite iti do konca.

Vsega dobrega je enkrat konec in tako svoja vrata zapira tudi pop up klub Kurzschluss. Letošnja sezona je bila žanrsko nadvse pestra, saj je festivalski program kluba v prestolnico pripeljal najbolj zveneča imena domačih in tujih glasbenikov.

Zabavali smo se v družbi francoskega dvojca Faul & Wad Ad, divjih Pendulum, mojstra Jorisa Voorna, odbitih Bad Copy, mame zasedbe Faithless, izjemne Sister Bliss, techno matadorja Cristiana Varele, house dive Lise Millett in acid jazz legend The Brand New Heavies. Domače barve so zastopali kultni Laibach, fotr Umek ter eden in edini Magnifico. Po enajstih izjemnih večerih lahko pričakujemo, da bo zadnja v nizu zabav postregla z vrhuncem.

Dobesedno Schluss

Na zadnjem poslovilnem žuru bomo v novo leto zaplesali brez omejitev in brez zavor. Za najdaljšo noč v letu se bo Kurzschluss preobrazil in si nadel praznično preobleko v trendi neonskih tonih, obiskovalci pa naj se pripravijo na številna nora presenečenja.

Slušne receptorje bodo z največjimi hiti v elektronski preobleki in house ritmih mešali domači didžeji, ki se jim bo pridružila tudi pevka Maya. Dogajanje bodo v dih jemajoči šov nadgradili artisti iz Teatra Ponorelii, svoje vragolije pa bodo pokazali tudi barmani s številnimi šovi atraktivnega mešanja pijač. Dvig temperature še pred polnočjo zagotovljen.

Na večeru bo tako dovoljeno vse, brez omejitev, saj organizatorji ponujajo tudi možnost "all you can drink" za nenasitne, s posebnim VIP-doživetjem za 80 evrov. Vstopnice po predprodajni ceni 15 evrov že pohajajo, na dan dogodka bo cena 20 evrov.

Več informacij na www.kurzschlus.si in prodajnih mestih Eventim.

Preživite zapiranje pop up kluba divje, na glavo, sproščeno, kakovostno in suvereno zakorakajte v 2015. Izkoristite še zadnji dogodek najbolj vroče točke letošnjega veselega decembra. Kdo ve, kdaj bodo neonske puščice nakazale nov kratki stik.

Ne spreglejte