Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 9. 2016,
8.17

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča OMV

Foto: Thinkstock, OMV

Natisni članek

advertorial OMV nagradna igra filmi kino

Ponedeljek, 12. 9. 2016, 8.17

2 meseca, 2 tedna

Se spominjate trenutka, ko ugasnejo luči?

Vsebino omogoča OMV

Foto: Thinkstock, OMV

kino film | Foto Siol.net

Foto: Siol.net

Če se le redko kdaj odpravimo v kino, je ogled filma v kinu še vedno nepozabna izkušnja, ki si jo moramo večkrat privoščiti.

Ste pozabili, kako je iti v kino? Obudite romantično navado!

Čeprav se je lepo na domačem kavču prepustiti filmu, je obisk kina še vedno čarobna izkušnja, na katero smo že skoraj pozabili. Danes, ko si za skoraj nobeno stvar ne vzamemo več časa, je ogled filma v kinu gotovo ena redkih priložnosti, ko se povsem potopimo v zgodbo in pozabimo na to, kaj se dogaja na naših elektronskih napravah in družabnih omrežjih.

kino film | Foto: Siol.net/ A. P. K. Foto: Siol.net/ A. P. K.

Z igrico si priigrajte celoletno kinovstopnico za dve osebi!

Ste tudi vi pozabili, kako zapeljiv je lahko svet na filmskem platnu? S sodelovanjem v nagradni igri, ki jo pripravlja OMV, si lahko priigrate celoletno vstopnico za kino za dve osebi. Tako se boste lahko večkrat odpravili na dvourno potovanje okrog sveta in se prepustili smehu, solzam, vznemirjenju in navdušenju, ki ga lahko ponudi samo ogled dobrega filma.

#Video:

Vznemirljiv trenutek, ko zavlada tema

Poznate trenutek pričakovanja, ko v dvorani ugasnejo luči in vas zajame prijetni nemir? Čas je, da se naslonite nazaj, zabava se je začela!

Ko je šepetanje zaželeno

Sodobna navdušenost nad pretočnimi vsebinami in hitrimi prenosi datotek s spleta se ne more kosati z doživetjem v kinu, ko je med filmom treba šepetati.

Pokovka, kot je doma ni

Domača pokovka nikoli ni tako slastna kot tista v kinu.

pokovka kino film | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Velik zaslon in izvrsten zvok

Doma nikoli ne moremo imeti tako velikega TV-zaslona, kot ga ima najmanjša kinodvorana, pa tudi prevelika glasnost lahko hitro zmoti naše domače in sosede.

kino film | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Nove tehnologije

V kinu lahko uživamo tudi v 3D-tehniki. Vsi filmi niso narejeni za ogled v 3D-tehniki, tisti, ki so, pa nas popolnoma očarajo in so vredni vsakega centa.

Brez dvoma enkratno vzdušje

Ko vstopite v dvorano in iščete svoj sedež, se z vsemi gledalci nenadoma povežete v celoto, ki skupaj vzdihuje, se smeje in si briše solze. To je enkratno vzdušje, ki nas zajame v množici, in ga doma ne doživimo.

Druženje ob filmu

Obisk kina je lahko tudi idealna priložnost za druženje s prijatelji, saj je filmsko doživetje nekaj posebnega, če si film ogledamo v družbi in potem ob pijači skupaj pokomentiramo vsebino in igralce.

kino film | Foto: Siol.net/ A. P. K. Foto: Siol.net/ A. P. K.

Film je lahko nagrada

Obisk kina je lahko nagrada za dobro opravljeno nalogo ali odlična motivacija za naprej, saj določeni filmi delujejo neverjetno navdihujoče.

kino film | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Dve uri časa zase

Med ogledom filma se popolnoma potopimo v zgodbo in prizore na filmskem platnu, doma nas takoj zmotijo telefon ali reklame. V kinu si tako lahko privoščimo dve uri popolnega miru.

Ugodna zabava

Med vsemi možnostmi za zabavo je obisk kina še vedno med cenejšimi. Kaj bomo torej gledali v prihodnjih dneh? Pohitite z ogledom Ledene dobe: Veliki trk, saj končuje svoj pohod po slovenskih kinodvoranah, medtem ko nagradna igra traja do 20. novembra.

Ledena doba: Veliki trk (sinhronizirano)

Priljubljeni živalski prebivalci Ledene dobe se vračajo na velika platna v nepozabni dogodivščini katastrofalnih razsežnosti. Neumorni iskalec želodov Praskež s svojo večno nerodnostjo znova poskrbi za popoln kaos galaktičnih razsežnosti. Ko začnejo na Zemljo deževati uničujoči meteoroidi, morajo večni prijatelji Sid, Mani in Diego zaščititi trop pred izumrtjem. Ko iščejo način, kako preprečiti strmoglavljenje največjega asteroida, naletijo na številne stare in nove prijatelje, ob tem pa znova doživijo neskončno zabavne pustolovščine, smešno boleče udarce in druge vratolomne norčije.

Scenarij: Michael Berg, Aubrey Solomon

Režija: Mike Thurmeier, Galen T. Chu

Originalni glasovi: Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah, Seann William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, Keke Palmer, Wanda Sykes, Jennifer Lopez, Stephanie Beatriz, Adam DeVine, Jesse Tyler Ferguson, Max Greenfield

Slovenski glasovi: Jure Mastnak, Sebastian Cavazza, Jernej Kuntner, Jan Bučar, Nina Valič, Andrej Zalesjak, Saša Pavlin Stošić, Katja Ajster Kataya, Matevž Müller, Maja Končar, Uroš Maček, Primož Ekart, Filip Leskovar, Alenka Kozolc Gregurič, Daniel Bavec.

(Distribucija Blitz Film & Video Distribution)

 

ledena doba | Foto: OMV Slovenija Foto: OMV Slovenija Vesoljska pustolovščina z Ledeno dobo 5

Sodelujte v nagradni igri Ledena doba, ki jo pripravlja OMV.

 

Z malo sreče lahko dobite celoletno vstopnico za kino za dve osebi in druge privlačne nagrade. Med drugim bodo podelili kar 120 praktičnih nagrad z motivom junakov Ledene dobe 5.

Kako sodelovati? Preizkusite svojo spretnost v igrici povezovanja točk in mogoče si boste "pripraskali" tri zlate želode, ki prinašajo nagrado.

Nagradna igra traja do 20. novembra.

Ne spreglejte