Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 1. 2014,
18.07

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

igralec

Ponedeljek, 13. 1. 2014, 18.07

8 let, 1 mesec

Se Jesse Plemons poteguje za glavno vlogo v Vojni zvezd 7?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Govorice o najbolj pričakovanem filmu prihodnjega leta nikakor ne potihnejo. Na spletu se je pojavilo novo ime, igralec, ki naj bi se potegoval za glavno vlogo v sedmem delu Vojne zvezd.

Po poročanju The Wrap naj bi šlo za 25-letnega Jesseja Plemonsa, ki nastopa v dveh zelo priljubljenih TV-serijah, Breaking Bad in Friday Night Lights. Prav tako je zaigral v ne prav uspešnem znanstvenofantastičnem spektaklu režiserja Petra Berga Bojna ladja (Battleship) in izvrstni drami Gospodar (The Master) režiserja Paula Thomasa Andersona.

Igralec ima ta teden v načrtu sestanek z režiserjem J. J. Abramsom, potem ko je navdušil z avdicijo. Dejstvo, da je nekoliko podoben mlajšemu Marku Hamillu (Luke Skywalker v izvirni trilogiji Vojna zvezd), je za igralca samo prednost pred preostalimi kandidati, saj gre domnevno za vlogo Skywalkerjevega sina.

Še vedno se ne ve, ali so Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor in Sullivan Stapleton v igri za naslovne vloge, saj uradnih potrditev od studia Disney in režiserja Abramsa še ni (bilo).

Plemonsa bomo lahko v prihodnje videli v neimenovanem biografskem filmu o Lanceu Armstrongu, ki ga bo režiral Stephen Frears, in v drami Tommyja Leeja Jonesa The Homesman.

V Vojni zvezd 7 tudi Fassbender, Weaving in Driver? The Hollywood Reporter medtem poroča, da naj bi se v sedmici našel prostor tudi za vloge, ki bi jih zaigrali Michael Fassbender, Adam Driver in Hugo Weaving.

Sploh Fassbender in Driver bi lahko ustrezala likom vojaških oficirjev, vlog, ki so jih razkrili že pred meseci.

Reporter prav tako poroča o glavnem razlogu, zakaj je projekt še pred začetkom produkcije zapustil scenarist Michael Arndt. Prvotni osnutek scenarija naj bi se osredotočal na potomce Hana Sola, princese Leie in Luka Skywalkerja. Glavna trojka iz originalne trilogije, torej Harrison Ford, Carrie Fisher in Mark Hamill, naj bi se v filmu pojavili v stranskih vlogah. Zdaj pa se je izkazalo, da želi Abrams v ospredje postavili Luka, Leio in Hana ter oboževalcem izvirne trilogije (in vsem preostalim) omogočiti dostojno "slovo" od teh likov, preden se zgodba v osmem delu in vseh prihodnjih osredotoči na njihove potomce.

Scenarij za sedmi del je tako zdaj v rokah režiserja in Lawrencea Kasdana, pisca scenarija za Epizodo V, Imperij vrača udarec (The Empire Strikes Back). V vlogah producentov bodo predsednica LucasFilma Kathleen Kennedy, J. J. Abrams in Brayn Burk, izvršna producenta pa bosta Tommy Harper in Jason McGatlin.

Premiera filma Vojna zvezd: Epizoda 7 (Star Wars: Episode VII) je načrtovana za 18. december 2015.

Ne spreglejte