Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 10. 2023,
15.57

Osveženo pred

6 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,27

Natisni članek

BQL Rok Piletič Anej Piletič

Sreda, 25. 10. 2023, 15.57

6 mesecev, 1 teden

Rok in Anej pojasnila, kaj se bo zgodilo z duetom BQL

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,27
Anej in Rok Piletič BQL | Iz dueta BQL, ki sta ga sestavljala brata Rok in Anej, je zdaj nastala skupina BQL Rok & Budale. Rok je pri tem stopil v ospredje, Anej pa ostaja v ozadju. | Foto Mediaspeed

Iz dueta BQL, ki sta ga sestavljala brata Rok in Anej, je zdaj nastala skupina BQL Rok & Budale. Rok je pri tem stopil v ospredje, Anej pa ostaja v ozadju.

Foto: Mediaspeed

Brata Rok in Anej Piletič, ki sta skupaj dolgo časa ustvarjala zgodbo dueta BQL, sta sporočila, kako bo zgodba dueta izgledala v prihodnje.

Kot smo poročali že pred časom, je mlajši od bratov Anej Piletič dobil priložnost, da glasbo ustvarja čez lužo in sodeluje z enim največjih založniških podjetij na svetu Warner Chappell Music. Po podpisu pogodbe v Ameriki se je ugibalo, kakšna prihodnost čaka duet, a marca je producent in mentor dueta Aleš Vovk - Raay za Siol.net zatrdil, da zasedbo BQL čaka delovno poletje, takrat pa sta se oglasila tudi brata Piletič, ki sta potrdila Raayeve besede, da bosta še naprej delovala tudi kot duet.

Zdaj sta vsa ugibanja, kako bo duet BQL izgledal v prihodnje, razrešila brata Rok in Anej, ki sta za 24ur povedala, da bo glasbeni duet deloval v novi formaciji, pri čemer bo starejši brat Rok v ospredju kot frontman, Anej pa bo ostal ključni soustvarjalec glasbe in sodeloval kot kitarist.

Anej bo v ozadju, a bo kdaj še skočil na oder

"Držim se bolj ozadja, saj mi ustvarjanje in potovanja vzamejo ogromno časa. Brez obveznosti pa zagotovo še kdaj primem za kitaro in se povzpnem tudi na oder. Le obljubiti ne morem, da sem zagotovo doma. Tako sva se z Rokom odločila, da BQL fronto prevzema on," je povedal mlajši izmed bratov.

Nedavno pa je novo pesem z naslovom Zate vse kot frontman in tudi kot tekstopisec predstavil Rok, ki postaja glavni obraz zasedbe BQL Rok & Budale. Pri tem se je tudi prvič preizkusil v vlogi tekstopisca in dodal, da je ustvarjanje besedil in glasbe res prava čarovnija. "Pripravljen sem prevzeti krmilo v ospredju, medtem ko je Anej nepogrešljiv del ustvarjalnega procesa BQL," je še za 24ur povedal Rok.

Novo pesem in videospot si lahko ogledate tukaj:

Preberite še:

Anej in Rok Piletič, BQL.
Trendi Konec dueta BQL? Mlajši brat podpisal sodelovanje z ameriško založbo.
BQL in Raay
Trendi Kaj pogodba v ZDA pomeni za prihodnost dueta BQL? Oglasil se je Raay.
Anej in Rok Piletič, BQL.
Trendi BQL razčistila ugibanja o njuni prihodnosti
Maraaya, Aleš Vovk - Raay, Marjetka Vovk
Trendi Maraaya: V življenju stvari, ki jih kupiš, ne štejejo toliko kot stvari, ki jih dosežeš
Ne spreglejte