Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 2. 2019,
13.29

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57

Natisni članek

James Bond Rami Malek

Četrtek, 28. 2. 2019, 13.29

5 let, 1 mesec

Rami Malek bo glavni negativec v novem Bondu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57
Rami Malek | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Igralec, ki je odnesel oskarja za najboljšo moško glavno vlogo, bo v naslednjem filmu o Jamesu Bondu igral glavnega nasprotnika tajnega agenta 007.

Zelena knjiga
Trendi Oskarji 2019: najboljši film je Zelena knjiga, največ kipcev za Bohemian Rhapsody #video

Filmski portal Collider poroča, da je novopečeni oskarjevec Rami Malek v zaključnih pogajanjih za vlogo v novem filmu o Jamesu Bondu, v katerem bo igral glavnega negativca.

Da bo Malek stopil v čevlje glavnega Bondovega nasprotnika, se je sicer šušljalo že konec prejšnjega leta, a je takrat Variety poročal, da to ni verjetno, ker bi se snemanje filma pokrivalo s snemanjem zadnje sezone serije Mr. Robot, s katero je Malek prvič pritegnil pozornost javnosti.

Rachel Bilson, Rami Malek
Trendi Tako je bil zvezdnik iz Bohemian Rhapsody videti nekoč #foto

Po poročanju Colliderja pa je Malekovi ekipi zdaj uspelo izpogajati to, da se koledarja snemanj ne bosta več prekrivala - potem ko je igralec osvojil oskarja, so mu producenti Bonda veliko bolj pripravljeni ugoditi. O podrobnostih lika, ki ga bo igral, za zdaj ni veliko znanega, krožijo le govorice, da naj bi bil slep.

James Bond se je nazadnje spopadel z Ernstom Blofeldom, vodjo zločinske organizacije SPECTRE, ki ga je igral oskarjevec Christoph Waltz. | Foto: IMDb James Bond se je nazadnje spopadel z Ernstom Blofeldom, vodjo zločinske organizacije SPECTRE, ki ga je igral oskarjevec Christoph Waltz. Foto: IMDb

Novo bondijado, ki za zdaj nosi delovni naslov Bond 25, sicer spremlja kopica preglavic. Med drugim so še pred začetkom snemanja ostali brez režiserja, Cary Joji Fukunaga je zamenjal Dannyja Boyla. Ta je dal odpoved, domnevno zaradi spora z glavnim igralcem Danielom Craigom, s katerim se nista strinjala, kdo naj bi upodobil glavnega negativca. Malek je očitno bolj po Craigovem okusu, ki naj bi Jamesa Bonda tokrat igral zadnjič.

Daniel Craig, Danny Boyle
Trendi Težave z Bondom: sprli so se zaradi glavnega negativca

Glede preostale igralske zasedbe je potrjeno, da se bo Lea Seydoux vrnila kot psihologinja Madeleine Swann, svoje vloge iz zadnje bondijade Spectre bodo ponovili tudi Naomie HarrisBen Whishaw in Ralph Fiennes. Collider ob tem še poroča, da naj bi producenti za eno glavnih vlog snubili še eno oskarjevsko ime, igralko Lupito Nyong’o

Novega Bonda naj bi začeli snemati aprila.

Preberite še:

Cary Joji Fukunaga
Trendi Film o Bondu bo prvič režiral Američan
Idris Elba, Zlati globusi
Trendi S selfijem spet namignil, da bi lahko postal novi Bond #foto
Ne spreglejte