Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 2. 2014,
8.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natalija Verboten

Petek, 14. 2. 2014, 8.32

8 let

Natalija Verboten poje o skriti ljubezni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Natalija Verboten na valentinovo svojim poslušalcem podarja najnovejšo skladbo z zgovornim besedilom o skriti ljubezni.

Simpatična Štajerka Natalija Verboten živi umirjeno družinsko življenje, kako to, da v novi skladbi poje o svoji skriti ljubezni? Dejstvo, ki bode v oči. Natalija na naša namigovanja odgovarja: "Letos sem se odločila, da bom kot presenečenje za poslušalce prvič v 20 letih, odkar pojem, točno na valentinovo izdala novo skladbo ter se jim na tak način zahvalila za vsa leta podpore in pozornosti. Prelepa balada z naslovom Če bi te srečala prej je pravzaprav slovenska priredba skladbe Nije nam vreme priznane in poznane srbske avtorice in pevke Aleksandre Kovač. Priznam, skladba je bila moja skrita ljubezen zadnjih šest let, odkar sem jo prvič slišala in si jo zaželela zapeti v slovenščini. Mislim, da me bo v tej skladbi marsikdo prvič slišal na malo drugačen način. Prekrasno življenjsko besedilo v slovenskem jeziku je napisala Mili in ne, tema besedila ni iz mojega življenja. Pri nas doma je vse po starem."

Letos poleti bo minilo 20 let, odkar je ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk prvič stopila na oder in zapela v mikrofon (takrat še v sklopu ansambla), tako da bo druga polovica leta Natalije zagotovo minila v znamenju delovnega praznovanja njene pevske dvajsetletnice, ki jo bo seveda praznovala na odrih po vsej Sloveniji. To vzdušje se bo zavleklo še v prihodnje leto, torej 2015, ko bo Natalija proslavila 15. obletnico svoje prve vseslovenske uspešnice Rdeč ferrari, ki je obnorela mlado in staro.

Natalija Verboten je pred dnevi za oddajo O zapela brez spremljave pesem Če bi te srečala prej. Poglejte si, kako se sliši njeno petje v živo in kako se je s svojo ekipo pripravljala na fotografiranje.

Ne spreglejte